THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Így nyerészkedik a szegényeken a Fidesz!
Íme a rögtön puha mézes puszedli receptje!
Ezek Magyarország leghülyébb bűnözői!
Beszorult a kukába, ahová elbújt, fennakadt a kerítésen menekülés közben, kerti törpeként akart a rendőrök előtt láthatatlan maradni, megrettent a pénzváltó nem ijedős alkalmazottjától, vagy éppen saját magát buktatta le – az emberi hülyeség határtalanságára számos morbid bűncselekmény is jó példával szolgál. Az egyik legemlékezetesebb mégis az, amikor a fővárosban egy olyan rendőrségi kisbuszt akart feltörni egy férfi a GPS-ért, amelyben az egyenruhások is ott ültek.

Fennakadt a kerítésen egy tolvaj egy XX. kerületi Csorba utcai háznál augusztus 6-án. A férfi először a szomszédban próbálkozott, ám ott hoppon maradt miután a lakók csupán bemondás alapján nem hitték el, hogy rendőr és nem engedték be. A férfi ezután akart bemászni a szomszéd házba, de fennakadt, a szomszédok pedig kihívták a rendőrséget. A rendőrkézre került J. Tamás nem egyedüli a pancser bűnözők sorában. Akad belőlük néhány, az ő eseteikből szemezgettünk.

Nem árt például, ha tisztában vagyunk fizikai képességeinkkel: ne próbáljunk például olyan páncélszekrényt ellopni, amit el sem bírunk. Egy társaság még júniusban nézte ki magának a Móricz Zsigmond körtéren található pénzváltó páncélszekrényét. Hogy megszerezzék, betörtek a szomszédos, felújítás alatt álló üzletbe, és kibontották a közös falat. Miután így bejutottak a pénzváltóba, az utcára görgették a kétszázötven kilós széfet, és elvonszolták egy közeli parkolóba, hogy az ott parkoló autójukba berakják. A 2,5 mázsás széffel azonban nem boldogultak, ezért segítséget hívtak. Ám így sem jártak sikerrel, ezért lemondtak a páncélszekrényről, és nekiálltak áttörölni azt, hogy az ujjlenyomataikat eltüntessék. Mindez azonban hiábavaló gondoskodásnak bizonyult, mivel az egész vonszolást és erőlködést végignézte a szemközti ház lakója. Lúzerbanda tagjait a bíróság idén júniusban több év szabadságvesztésre ítélte.

Kukába szorult, kapitányságra ment rabolni

Az éber lakóhoz hasonlóan jót mulathattak a rendőrök azon a hatóságok által keresett férfin, akit egy kukába szorulva találtak meg. Az illető kukázás közben esett a konténerbe. Szorult helyzetét látva a járókelők kihívták a rendőröket. A férfit azonban csak a szemétszállító cég munkatársai tudták kiszabadítani úgy, hogy a szemétgyűjtőt felemelték A szemét fogságából kiszabadított férfiról kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adtak ki, így azonnal volt hova mennie.

Először meglepődhettek, de a történet végén jól szórakozhattak a hódmezővásárhelyi kapitányság dolgozói is, amikor három évvel ezelőtt egy helyi férfi tőlük próbált rabolni. Az illető azzal az indokkal kéredzkedett be a rendőrség épületébe, hogy ki kell mennie a mosdóba. Ott kibiztosította a fegyvert, majd az aulában két rendőrre fogta az éles lőfegyverhez teljesen hasonló airsoft-pisztolyt, és azt mondta: „Uraim, adják át értékeiket!” Az akciót – a fegyveresen elkövetett rablást és fegyveresen, hivatalos személy sérelmére elkövetett rablást – a bíróság első fokon nyolc év szabadságvesztéssel díjazta.

A hülyeség nem akadály

Valószínűleg nem lesz nagy bűnözői karrierje annak a mohácsi fiatalnak, aki tavalyelőtt a Facebookon fenyegette meg egyik, vele egykorú ismerősét. Megírta neki, hogy ötezer forinttal jön neki, és ha nem kapja meg a pénzt, megveri. Megadta azt is, hogy melyik lakótelepi kisboltban akar a pénzéhez jutni. A találkozóra a rendőrök is elkísérték a megfenyegetett fiatalt, és amikor átadta az összeget, lecsaptak a zsarolóra. Ennél is hülyébb lehetett az a társaság, akik fegyvereket kínáltak eladásra és az erről szóló sms-üket a rendőrség vonalára küldték. A IX. kerületbe megbeszélt találkozón elfogtak egy nőt, és ezt követően társa kezére sem volt nehéz bilincset tenni.

Nevetség tárgya lett az a tolvaj is Pécsett, akit három évvel ezelőtt viráglopáson tetten értek. A férfi mozdulatlanná vált, és – későbbi vallomása szerint – úgy gondolta, megpróbálja magát kerti törpének álcázni, ám túl sokat pislogott. 2009 legbalszerencsésebb tolvaját Budapesten fogták el, amint egy térfigyelő kamera „szeme” előtt egy rendőrségi bevetési kisbusz GPS-ét próbálta megszerezni. A sötétített üveg miatt azonban azt nem vette észre, hogy az egyenruhások a járműben ülnek. Azoknak a fővárosi rendőröknek sem kellett sokat futni a bűnöző után, akiknek az autójába a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzésénél várakozva hátulról belehajtott egy bedrogozott fiatalember.

Ha már alkoholt lopunk, legalább addig bírjuk ki szárazon, amíg biztos helyre nem visszük a szajrét. A borsodi Encsen 2009-ben egy betörő édesen aludt a bolt betört ablakának üvegcserepei között, amikor a járőrök rátaláltak. Egy társa egy üzlet kirakatában lógó kolbásznak nem tudott ellenállni. De csalódnia kellett, a kirakat betörésével ugyanis csak egy műanyag dekorációs tárgyhoz jutott hozzá, ez persze nem hatotta meg a kiérkező rendőröket. Borsodban szintén emlékezetes az az eset, amikor egy kölcsönvett talicskával toltak el egy rönkrakodó kanalat. Miután végzett, a pedáns tolvaj visszatolta a talicskát a tulajdonos portájára. Ezek után azt hitte, nyugodtan aludhat, ám a rendőrök egyszerű módon, a talicska kerekének nyomvonalán eltaláltak hozzá.

Piros inges balek

Megkönnyítette a nyomozást saját maga ellen az a bünöző, aki piros mintás selyeminget vett fel, amikor elment kirabolni egy pénzváltót. Ügyesnek sem volt mondható, mert a rablás előtt elment a pénzváltóba, s ott kifaggatta a hölgyet az árfolyamokról. Később visszatért, az üvegfalhoz lépve fegyvert rántott és azt kiabálta, hogy „Fel a kezekkel!”. A hölgy minderre csak annyit közölt, hogy „akkor is 280 forint az euró!”. A támadó ezzel nem tudott mit kezdeni, és elment a pénzváltóból. A rendőrök a piros selyeming alapján gyorsan rátaláltak.

Egy volt fővárosi rablási nyomozó számára az az ügy maradt emlékezetes, amikor a betörő megrettent attól, hogy a hírekben azt hallotta, keresik, ezért inkább feladta magát. „Pedig semmilyen nyomunk nem volt, fogalmunk sem volt arról, ki lehet a tettes” – mondta az egykori rendőr. „Még a kilencvenes években történt az ügy a belvárosban. Egy idős nő lakására ment be a tettes, álarcot, kesztyűt viselt, és biztos ami, biztos, az asszony szemét és száját is leragasztotta, hogy véletlenül se tudjon róla személyleírást adni. Vitt mindent, ami értékes volt.”

Az egykori nyomozó felidézte, ismeretlen tettes ellen indították az eljárást, és teljesen reménytelennek látszott az ügy megoldása, mert a lakásban nem találták meg a rabló ujjlenyomatát és az elvitt tárgyak, ékszerek sem kerültek piacra. „Néhány héttel később, amikor már az eljárás megszüntetése előtt álltunk, felhívtak a Baranya megyei kollégák, hogy menjek azonnal, mert feladta magát az elkövető. Nem hittem abban, hogy valóban így van, de Pécsett kiderült, hogy tényleg az én „emberemről” van szó: minden, amit elvitt a lakásból, még megvolt nála” – mondta a volt rendőr. A rabló egyébként büntetlen előéletű volt, a vállalkozása becsődölt, s ő elkeseredésében lépett a bűnözés útjára.

https://hvg.hu/
1000 milliárdos megszorítást tervez a Fidesz!
Tíz érdekes tény a cicákról, amitől Te is lehidalsz!
Apja evési szokásairól árult el titkokat Paris Jackson!
Áttörték a tüntetők a rendőrsorfalat a Fidesz-székháznál! (videó)
Kifosztotta a buszt, majd elaludt a sofőrülésben a lúzer rabló!
"Azt kérdezte, mit kérek karácsonyra" - Eszetlen előzés áldozata lett a vétlen Zoltán!
Mutatunk egy villantós desszertet a karácsonyi asztalra! (videó)
Orbán Gáspár atya - Így szólítják a hívei Orbán fiát!
Italozás helyett cicasimogatásra hívták vendégeiket az esküvőn!
Láttad már a videót, amin Michael Jackson szelfizik? Íme!
Három pancser pécsi rabló: Az egyik elájult, a másik nem tudta beindítani a kocsit stb.
Döbbenetes adatok: 23-an fagytak eddig halálra Magyarországon!
Anyósát vitte halálba a BMW 8-as prototípusával a sofőr! (videó)
Ehhez az almás táskához még sütő sem kell!
Lopás a parlamentben: eltűnt a Fidesz összes laptopja!
Itt tartanak most Michael Jackson gyerekei!
Ezt jelzi, ha elbújik a cicád!
Ez törvényszerű - Hernádi biztosra veszi, hogy Orbán bukni fog!
Azt hitte a balfék kőbányai betörő, hogy nem látják, tévedett! (videó)
Alig ment 80-nal a fiatal BMW-s, ez lett a vége!
Habkönnyű finomság sütés nélkül 30 perc alatt!
Nemzetközi imaláncot indítottak Orbánért a Fidesz rajongók!
Janet egész egyszerűen letarolt a színpadot a show-jával! (videó)
Durva baleset: Egy egész családot tarolt le a felelőtlen BMW-s! (videó)
Egy régi Fidesz-munkatárs Orbánról: bukni fog, és tisztában is van vele!
Feltétel nélkül bízik meg ez a cica a gazdájában? Vagy másról van szó? (videó)
Lopni akart a rabló, de úgy megijedt, hogy végül lemosta az autókat! (videó)
Az ünnepi hidegtál egyik legmenőbb fogása! Ráadásul pillanatok alatt elkészül!
Óriási bukás: rossz pénzes borítékot adott át a fideszes képviselő!
Ezt üzente a halála előtti napokban Michael Jackson édesapja!
Megint bebizonyították Orbánék, hogy amit a Fidesz csinál, az a magyar emberek elárulása.
Ez a cica jobban ki van gyúrva mint Schwarzi! (videó)
Ezt látnod kell: Sírva röhögős bénázás lett egy nő tankolásából! (videó)
Ilyet még nem láttál: Szobor készült a rommá zúzott BMW-ből! (fotó)
Megmutatjuk, hogy lehet Neked is csodaszép a karácsonyi bejglid!
Szégyenkezünk Orbán helyett, hogy egy ilyen egoista és öntömjénező videót tesz közzé!
Ez a cica felüléseket csinál a parkolóban? (videó)
Röhej: Betörés közben aludt el a részeg tatabányai tolvaj!
Folyamatosan nő a kórházi fertőzések száma, a kormány pedig titkolózik!
Döbbenet: Nincs aki vigyázzon Michael Jackson legkisebb gyermekére?
Teherautó, Ford, BMW: Videón egy felkavaró baleset!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
Ilyen hihetetlen bénázást szökőévente látni a fociban! (videó)
Előben közvetítették, ahogy 220-szal száguldottak a BMW-vel, majd balesetet szenvedtek! (videó)
Íme a rögtön puha mézes puszedli receptje!
Így nyerészkedik a szegényeken a Fidesz!
Schobert Norbi: Legyőzhető a kettes típusú cukorbetegség!
Ezekről a tünetekről ismerjük fel, ha beteg a cicánk!
Óriási trükkel játszotta ki a hatóságot a fideszes vállalat!
Egy dolog amit még a család sem tud! Hihetetlen dolgot akar bejelenteni Michael Jackson fodrásza!
Létrehoztak egy komplett várost a BMW-seknek! (videó)
Alaposan megszívta a pancser ékszertolvaj! Már az ajtón sem tudott kimenni! (videó)
Ha túrórudi, akkor minimum ekkora! Kérsz?
Úgy tűnik csak azt vehetik az emberek, amit a Fidesz megenged nekik!
Férfi szemmel: Vicces fotókon az élet egy terhes feleséggel!
Így teszteld le cicád intelligenciáját!
Kiakadtak Michael Jackson lányának ruháján! Az ok elképesztő!
Kiszivárgott hangfelvétel: A Fidesz lemészárolja a rezsicsökkentést!
Lebukott a legbrutálisabb BMW sportautó! (fotók)
Villámgyors, nagyon krémes kakaós sajttorta!
Durva szám: 540 milliót keresett a Fidesz a nyugdíjasokon!
Ezen a három pancser betörőn egész nap nevetni fogsz! (videó)
Képesek hazajutni a macskák, ha eltévedtek?
A Fidesz minden embert fel fog hívni, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt!
Álomszép volt a bemutatón Michael Jackson lánya! (fotó)
Ez a 40 éves BMW még ma is szalonállapotú! (videó)
Gyors, és abbahagyhatatlanul finom!
Új terv: A Fidesz harmadszor is beszedné a válságadót!
Tudtad? Elképesztő, hogy mire képesek a macskák a nyelvükön található sörtével! (videó)
Íme a magyar kisfiú, akinek Michael Jackson mentette meg az életét! (videó)
Ilyen jó fotó talán még sosem készült Orbán Viktorról!
Ezt a néhány karácsonyi cuccot tuti nem gondolták teljesen át a tervezők! (fotók)
Te tudtad? Ennyire vad is lehet az új 8-as BMW!
A békebeli zserbó titka, így lesz olyan mint a nagyié!
Bicskanyitogató videó: Emberek halálán röhögnek a fideszes képviselők a Parlamentben!
Több mint egymillióan próbálták ki: Látványos fogyás a Norbi Update-módszerrel! (+ mintaétrend)

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem