THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Ezek Magyarország leghülyébb bűnözői!
A dédi mama krumplis fánkja! Gyermekkorunk kedvenc harapnivalója!
Ezek Magyarország leghülyébb bűnözői!
Beszorult a kukába, ahová elbújt, fennakadt a kerítésen menekülés közben, kerti törpeként akart a rendőrök előtt láthatatlan maradni, megrettent a pénzváltó nem ijedős alkalmazottjától, vagy éppen saját magát buktatta le – az emberi hülyeség határtalanságára számos morbid bűncselekmény is jó példával szolgál. Az egyik legemlékezetesebb mégis az, amikor a fővárosban egy olyan rendőrségi kisbuszt akart feltörni egy férfi a GPS-ért, amelyben az egyenruhások is ott ültek.

Fennakadt a kerítésen egy tolvaj egy XX. kerületi Csorba utcai háznál augusztus 6-án. A férfi először a szomszédban próbálkozott, ám ott hoppon maradt miután a lakók csupán bemondás alapján nem hitték el, hogy rendőr és nem engedték be. A férfi ezután akart bemászni a szomszéd házba, de fennakadt, a szomszédok pedig kihívták a rendőrséget. A rendőrkézre került J. Tamás nem egyedüli a pancser bűnözők sorában. Akad belőlük néhány, az ő eseteikből szemezgettünk.

Nem árt például, ha tisztában vagyunk fizikai képességeinkkel: ne próbáljunk például olyan páncélszekrényt ellopni, amit el sem bírunk. Egy társaság még júniusban nézte ki magának a Móricz Zsigmond körtéren található pénzváltó páncélszekrényét. Hogy megszerezzék, betörtek a szomszédos, felújítás alatt álló üzletbe, és kibontották a közös falat. Miután így bejutottak a pénzváltóba, az utcára görgették a kétszázötven kilós széfet, és elvonszolták egy közeli parkolóba, hogy az ott parkoló autójukba berakják. A 2,5 mázsás széffel azonban nem boldogultak, ezért segítséget hívtak. Ám így sem jártak sikerrel, ezért lemondtak a páncélszekrényről, és nekiálltak áttörölni azt, hogy az ujjlenyomataikat eltüntessék. Mindez azonban hiábavaló gondoskodásnak bizonyult, mivel az egész vonszolást és erőlködést végignézte a szemközti ház lakója. Lúzerbanda tagjait a bíróság idén júniusban több év szabadságvesztésre ítélte.

Kukába szorult, kapitányságra ment rabolni

Az éber lakóhoz hasonlóan jót mulathattak a rendőrök azon a hatóságok által keresett férfin, akit egy kukába szorulva találtak meg. Az illető kukázás közben esett a konténerbe. Szorult helyzetét látva a járókelők kihívták a rendőröket. A férfit azonban csak a szemétszállító cég munkatársai tudták kiszabadítani úgy, hogy a szemétgyűjtőt felemelték A szemét fogságából kiszabadított férfiról kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adtak ki, így azonnal volt hova mennie.

Először meglepődhettek, de a történet végén jól szórakozhattak a hódmezővásárhelyi kapitányság dolgozói is, amikor három évvel ezelőtt egy helyi férfi tőlük próbált rabolni. Az illető azzal az indokkal kéredzkedett be a rendőrség épületébe, hogy ki kell mennie a mosdóba. Ott kibiztosította a fegyvert, majd az aulában két rendőrre fogta az éles lőfegyverhez teljesen hasonló airsoft-pisztolyt, és azt mondta: „Uraim, adják át értékeiket!” Az akciót – a fegyveresen elkövetett rablást és fegyveresen, hivatalos személy sérelmére elkövetett rablást – a bíróság első fokon nyolc év szabadságvesztéssel díjazta.

A hülyeség nem akadály

Valószínűleg nem lesz nagy bűnözői karrierje annak a mohácsi fiatalnak, aki tavalyelőtt a Facebookon fenyegette meg egyik, vele egykorú ismerősét. Megírta neki, hogy ötezer forinttal jön neki, és ha nem kapja meg a pénzt, megveri. Megadta azt is, hogy melyik lakótelepi kisboltban akar a pénzéhez jutni. A találkozóra a rendőrök is elkísérték a megfenyegetett fiatalt, és amikor átadta az összeget, lecsaptak a zsarolóra. Ennél is hülyébb lehetett az a társaság, akik fegyvereket kínáltak eladásra és az erről szóló sms-üket a rendőrség vonalára küldték. A IX. kerületbe megbeszélt találkozón elfogtak egy nőt, és ezt követően társa kezére sem volt nehéz bilincset tenni.

Nevetség tárgya lett az a tolvaj is Pécsett, akit három évvel ezelőtt viráglopáson tetten értek. A férfi mozdulatlanná vált, és – későbbi vallomása szerint – úgy gondolta, megpróbálja magát kerti törpének álcázni, ám túl sokat pislogott. 2009 legbalszerencsésebb tolvaját Budapesten fogták el, amint egy térfigyelő kamera „szeme” előtt egy rendőrségi bevetési kisbusz GPS-ét próbálta megszerezni. A sötétített üveg miatt azonban azt nem vette észre, hogy az egyenruhások a járműben ülnek. Azoknak a fővárosi rendőröknek sem kellett sokat futni a bűnöző után, akiknek az autójába a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzésénél várakozva hátulról belehajtott egy bedrogozott fiatalember.

Ha már alkoholt lopunk, legalább addig bírjuk ki szárazon, amíg biztos helyre nem visszük a szajrét. A borsodi Encsen 2009-ben egy betörő édesen aludt a bolt betört ablakának üvegcserepei között, amikor a járőrök rátaláltak. Egy társa egy üzlet kirakatában lógó kolbásznak nem tudott ellenállni. De csalódnia kellett, a kirakat betörésével ugyanis csak egy műanyag dekorációs tárgyhoz jutott hozzá, ez persze nem hatotta meg a kiérkező rendőröket. Borsodban szintén emlékezetes az az eset, amikor egy kölcsönvett talicskával toltak el egy rönkrakodó kanalat. Miután végzett, a pedáns tolvaj visszatolta a talicskát a tulajdonos portájára. Ezek után azt hitte, nyugodtan aludhat, ám a rendőrök egyszerű módon, a talicska kerekének nyomvonalán eltaláltak hozzá.

Piros inges balek

Megkönnyítette a nyomozást saját maga ellen az a bünöző, aki piros mintás selyeminget vett fel, amikor elment kirabolni egy pénzváltót. Ügyesnek sem volt mondható, mert a rablás előtt elment a pénzváltóba, s ott kifaggatta a hölgyet az árfolyamokról. Később visszatért, az üvegfalhoz lépve fegyvert rántott és azt kiabálta, hogy „Fel a kezekkel!”. A hölgy minderre csak annyit közölt, hogy „akkor is 280 forint az euró!”. A támadó ezzel nem tudott mit kezdeni, és elment a pénzváltóból. A rendőrök a piros selyeming alapján gyorsan rátaláltak.

Egy volt fővárosi rablási nyomozó számára az az ügy maradt emlékezetes, amikor a betörő megrettent attól, hogy a hírekben azt hallotta, keresik, ezért inkább feladta magát. „Pedig semmilyen nyomunk nem volt, fogalmunk sem volt arról, ki lehet a tettes” – mondta az egykori rendőr. „Még a kilencvenes években történt az ügy a belvárosban. Egy idős nő lakására ment be a tettes, álarcot, kesztyűt viselt, és biztos ami, biztos, az asszony szemét és száját is leragasztotta, hogy véletlenül se tudjon róla személyleírást adni. Vitt mindent, ami értékes volt.”

Az egykori nyomozó felidézte, ismeretlen tettes ellen indították az eljárást, és teljesen reménytelennek látszott az ügy megoldása, mert a lakásban nem találták meg a rabló ujjlenyomatát és az elvitt tárgyak, ékszerek sem kerültek piacra. „Néhány héttel később, amikor már az eljárás megszüntetése előtt álltunk, felhívtak a Baranya megyei kollégák, hogy menjek azonnal, mert feladta magát az elkövető. Nem hittem abban, hogy valóban így van, de Pécsett kiderült, hogy tényleg az én „emberemről” van szó: minden, amit elvitt a lakásból, még megvolt nála” – mondta a volt rendőr. A rabló egyébként büntetlen előéletű volt, a vállalkozása becsődölt, s ő elkeseredésében lépett a bűnözés útjára.

https://hvg.hu/
Kiütéssel győztek: 287 százalékkal növekedett az országgyűlési képviselők fizetése!
Légy Te a gazdija: Egyre nehezebben viseli, hogy csak láncon van biztonságban a többi kutyus miatt!
Az Orbánéknak dolgozó ügyvédi iroda számláját is az adófizetők állják!
Vicces bűnügyek: Részegen beparkolt a budaörsi rendőrség udvarára!
Még több külföldi munkást engednének be Orbánék!
BMW vs. fal az autópályán! Vajon hová sietett ennyire? (videó)
Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb pogi! Akár hétköznap délután is süthetsz egy adagot!
Orbán most már nyíltan viselkedik diktátorként! (videó)
Segíts Leilának egy megosztással, hogy végre ő is családhoz tudjon jutni!
Bicskanyitogató kijelentések: Matolcsy úgy gondolja, hogy az Önök pénze az ő pénzük!
Vicces bűnügyek: Dezső megszomjazott, 170 liter bort lopott!
Csak az első milliót ne kérdezzék, honnan van...
Kíváncsi vagy, mit művelt az autópályán ez az elmebeteg BMW-s? Nézd meg a videót!
Minden vendégem elkéri a receptjét!
400 milliós hiány: Újabb fideszes vezetésű város került csődközeli helyzetbe!
Segíts egy megosztással gazdit találni nekik: Ahol most vannak, ott nincs rájuk szükség!
A kis hamis: Palkovics majd’ 1 millát markolt fel havonta a semmire az MTA-tól!
Vicces bűnügyek: Meggyes pitét loptak, majd egy lakókocsi tetejére menekültek!
Nagy erőkkel terjed a videó, amin a Fidesz még Soros Györgyöt védő közleményeket írogatott!
Figyelem: Szinte kivédhetetlen módszerrel mér a rendőrség! (fotók)
Az ARANYGALUSKA nagybetűvel! Tökéletes, házi sodóval!
Elfogyott a türelmük a miskolci dolgozóknak is! Lincshangulat uralkodik!
Segíts Szerénkének, hogy ne a menhely legyen az otthona!
Washington Post: Orbán családpolitikája parasztvakítás!
István 40 évesen ment játék babát lopni!
Orbánék az egész országot átverték! Döbbenetes dolgokat derített ki a HVG!
Úgy nyomta neki a BMW-s, hogy lerepült a hídról!
4 hozzávalós krémes-kókuszos finomság 5 perc alatt!
Bajban vannak: Megrázó erejű politikai taposóaknára lépett a Fidesz!
Minden megosztás számít: Titi is csak egy szerető családra vágyik már régóta!
Fidesz támogatási programja: Ha mégsem jön a baba, lesz helyette hitel kamatostul, hitelbírálati díj és járulékos költség!
Rómeó betört egy jászkiséri házba és lenyúlta a család hintalovát!
Minden határon túlmennek: Demeter Márta elhunyt édesanyját sem kíméli a Fidesz!
Sikerült megcsinálni az eddigi legrondább 8-as BMW-t! (fotók)
Ebből mindig kell a dupla adag! Most sem lest másképp!
Úgy tűnik már alakul Orbán Ráhel kormánypozíciója!
Vicces bolti rablás, ami már a betörők kinézetével indul! (videó)
Mindenki, csecsemőtől aggastyánig, 1300 Ft-tal támogatja az Orbán-Tiborcz-család saját lábát!
Segíts egy megosztással gazdit vagy ideiglenes befogadót találni ennek a kis gyönyörűségnek!
A Fideszes Dunai Mónika kijelentésétől neked is égnek fog állni a hajad!
Az autóút mellett állt le szexelni az üzletember mégpedig a BMW-jével!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
Váratlan fejlemény: Olyanok tüntetnek Orbán ellen, akikre nagyon nem számított!
Ez a győri BMW-s se nagyon tesz a sztereotípiák ellen! (videó)
A dédi mama krumplis fánkja! Gyermekkorunk kedvenc harapnivalója!
A mi pénzünket költik arra, hogy nekünk hazudjanak...
Minden megosztás számít Nánának: Segíts neki, hogy végre boldog élete lehessen!
Most egy reklámcéget vásárolt a nyugdíjas óvónő Kósa mama!
Idézetek magyar rendőrségi jegyzőkönyvből: “Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya.”
Volt bíró: látszott, hogy nem lesz büntetőeljárás az Elios-ügyből!
28 éves férfi halt meg Debrecennél: Ittas BMW-s okozta a balesetet! (videó)
20-25 perc alatt elkészül, a többi pedig a sütő dolga!
Mitől fél? Rettegve évértékel Orbán, fekete gyászkerítéssel körülvéve! (fotók)
S.O.S. Nagyon nagy bajban van az Olt-Alom Állatotthon!
Komoly veszély: Kiderült Orbánról, amit sokan már eddig tudtak vagy sejtettek! (videó)
10 másodperc alatt 3 ekkora bakit hogy követhet el egy rabló? (videó)
Kósa Lajos vagy Mészáros Lőrinc anyja lehet az MTA elnöke!
Megrázó helyszíni fotók: felismerhetetlenségig összetört a BMW, szörnyethalt a sofőr!
A család kedvence, szinte minden hétvégén megsütjük!
Továbbra is ezreket enged be a Fidesz az országba, csak egy kicsit másképp!
A The Jacksons is fellép idén nyáron Paloznakon!
Nem vicc: Egyetemi tanár lett Orbán Ráhel!
Minden megosztás számít: Kérjük segítsetek Leilának, hogy végre neki is legyen egy családja!
Félmillió szimpatizánst veszített a Fidesz három hónap alatt!
Horrorbaleset: Hat gyerekes apa és a barátnője haltak meg Székesfehérváron!
Sütöttél már idén képviselő fánkot? Mutatunk hozzá egy tuti receptet!
Orbán Viktor: Az erőim végén vagyok...
Nézzék csak: Náci karlendítés a Fidelitas videójában! (videó)
"Csak várok, hátha egyszer valakinek megesik a szíve rajtam!" - Segíts neki egy megosztással!
Új üzletbe fogott Kósa Lajos 83 éves anyja!
Pech: Valódi rendőrt próbált meg igazoltatni egy álrendőr!
Magyarország tényleg jobban teljesít: Hazánk az EU 3. legkorruptabb országává lépett elő!
Ilyen balesetet se nagyon látsz ma már!
Gyorsabb mint a pizzafutár! Bögrés pizza 30 perc alatt!
Kiderülhet, hogy a Fidesz nem is nyerte meg a választást!
"Mi is gazdisodni szeretnénk!" Segíts egy megosztással ennek a két csöppségnek megtalálni az álomgazdit!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem