THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Ezek Magyarország leghülyébb bűnözői!
Recept: Pikk pakk elkészül és a vendégek imádni fogják!
Ezek Magyarország leghülyébb bűnözői!
Beszorult a kukába, ahová elbújt, fennakadt a kerítésen menekülés közben, kerti törpeként akart a rendőrök előtt láthatatlan maradni, megrettent a pénzváltó nem ijedős alkalmazottjától, vagy éppen saját magát buktatta le – az emberi hülyeség határtalanságára számos morbid bűncselekmény is jó példával szolgál. Az egyik legemlékezetesebb mégis az, amikor a fővárosban egy olyan rendőrségi kisbuszt akart feltörni egy férfi a GPS-ért, amelyben az egyenruhások is ott ültek.

Fennakadt a kerítésen egy tolvaj egy XX. kerületi Csorba utcai háznál augusztus 6-án. A férfi először a szomszédban próbálkozott, ám ott hoppon maradt miután a lakók csupán bemondás alapján nem hitték el, hogy rendőr és nem engedték be. A férfi ezután akart bemászni a szomszéd házba, de fennakadt, a szomszédok pedig kihívták a rendőrséget. A rendőrkézre került J. Tamás nem egyedüli a pancser bűnözők sorában. Akad belőlük néhány, az ő eseteikből szemezgettünk.

Nem árt például, ha tisztában vagyunk fizikai képességeinkkel: ne próbáljunk például olyan páncélszekrényt ellopni, amit el sem bírunk. Egy társaság még júniusban nézte ki magának a Móricz Zsigmond körtéren található pénzváltó páncélszekrényét. Hogy megszerezzék, betörtek a szomszédos, felújítás alatt álló üzletbe, és kibontották a közös falat. Miután így bejutottak a pénzváltóba, az utcára görgették a kétszázötven kilós széfet, és elvonszolták egy közeli parkolóba, hogy az ott parkoló autójukba berakják. A 2,5 mázsás széffel azonban nem boldogultak, ezért segítséget hívtak. Ám így sem jártak sikerrel, ezért lemondtak a páncélszekrényről, és nekiálltak áttörölni azt, hogy az ujjlenyomataikat eltüntessék. Mindez azonban hiábavaló gondoskodásnak bizonyult, mivel az egész vonszolást és erőlködést végignézte a szemközti ház lakója. Lúzerbanda tagjait a bíróság idén júniusban több év szabadságvesztésre ítélte.

Kukába szorult, kapitányságra ment rabolni

Az éber lakóhoz hasonlóan jót mulathattak a rendőrök azon a hatóságok által keresett férfin, akit egy kukába szorulva találtak meg. Az illető kukázás közben esett a konténerbe. Szorult helyzetét látva a járókelők kihívták a rendőröket. A férfit azonban csak a szemétszállító cég munkatársai tudták kiszabadítani úgy, hogy a szemétgyűjtőt felemelték A szemét fogságából kiszabadított férfiról kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adtak ki, így azonnal volt hova mennie.

Először meglepődhettek, de a történet végén jól szórakozhattak a hódmezővásárhelyi kapitányság dolgozói is, amikor három évvel ezelőtt egy helyi férfi tőlük próbált rabolni. Az illető azzal az indokkal kéredzkedett be a rendőrség épületébe, hogy ki kell mennie a mosdóba. Ott kibiztosította a fegyvert, majd az aulában két rendőrre fogta az éles lőfegyverhez teljesen hasonló airsoft-pisztolyt, és azt mondta: „Uraim, adják át értékeiket!” Az akciót – a fegyveresen elkövetett rablást és fegyveresen, hivatalos személy sérelmére elkövetett rablást – a bíróság első fokon nyolc év szabadságvesztéssel díjazta.

A hülyeség nem akadály

Valószínűleg nem lesz nagy bűnözői karrierje annak a mohácsi fiatalnak, aki tavalyelőtt a Facebookon fenyegette meg egyik, vele egykorú ismerősét. Megírta neki, hogy ötezer forinttal jön neki, és ha nem kapja meg a pénzt, megveri. Megadta azt is, hogy melyik lakótelepi kisboltban akar a pénzéhez jutni. A találkozóra a rendőrök is elkísérték a megfenyegetett fiatalt, és amikor átadta az összeget, lecsaptak a zsarolóra. Ennél is hülyébb lehetett az a társaság, akik fegyvereket kínáltak eladásra és az erről szóló sms-üket a rendőrség vonalára küldték. A IX. kerületbe megbeszélt találkozón elfogtak egy nőt, és ezt követően társa kezére sem volt nehéz bilincset tenni.

Nevetség tárgya lett az a tolvaj is Pécsett, akit három évvel ezelőtt viráglopáson tetten értek. A férfi mozdulatlanná vált, és – későbbi vallomása szerint – úgy gondolta, megpróbálja magát kerti törpének álcázni, ám túl sokat pislogott. 2009 legbalszerencsésebb tolvaját Budapesten fogták el, amint egy térfigyelő kamera „szeme” előtt egy rendőrségi bevetési kisbusz GPS-ét próbálta megszerezni. A sötétített üveg miatt azonban azt nem vette észre, hogy az egyenruhások a járműben ülnek. Azoknak a fővárosi rendőröknek sem kellett sokat futni a bűnöző után, akiknek az autójába a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzésénél várakozva hátulról belehajtott egy bedrogozott fiatalember.

Ha már alkoholt lopunk, legalább addig bírjuk ki szárazon, amíg biztos helyre nem visszük a szajrét. A borsodi Encsen 2009-ben egy betörő édesen aludt a bolt betört ablakának üvegcserepei között, amikor a járőrök rátaláltak. Egy társa egy üzlet kirakatában lógó kolbásznak nem tudott ellenállni. De csalódnia kellett, a kirakat betörésével ugyanis csak egy műanyag dekorációs tárgyhoz jutott hozzá, ez persze nem hatotta meg a kiérkező rendőröket. Borsodban szintén emlékezetes az az eset, amikor egy kölcsönvett talicskával toltak el egy rönkrakodó kanalat. Miután végzett, a pedáns tolvaj visszatolta a talicskát a tulajdonos portájára. Ezek után azt hitte, nyugodtan aludhat, ám a rendőrök egyszerű módon, a talicska kerekének nyomvonalán eltaláltak hozzá.

Piros inges balek

Megkönnyítette a nyomozást saját maga ellen az a bünöző, aki piros mintás selyeminget vett fel, amikor elment kirabolni egy pénzváltót. Ügyesnek sem volt mondható, mert a rablás előtt elment a pénzváltóba, s ott kifaggatta a hölgyet az árfolyamokról. Később visszatért, az üvegfalhoz lépve fegyvert rántott és azt kiabálta, hogy „Fel a kezekkel!”. A hölgy minderre csak annyit közölt, hogy „akkor is 280 forint az euró!”. A támadó ezzel nem tudott mit kezdeni, és elment a pénzváltóból. A rendőrök a piros selyeming alapján gyorsan rátaláltak.

Egy volt fővárosi rablási nyomozó számára az az ügy maradt emlékezetes, amikor a betörő megrettent attól, hogy a hírekben azt hallotta, keresik, ezért inkább feladta magát. „Pedig semmilyen nyomunk nem volt, fogalmunk sem volt arról, ki lehet a tettes” – mondta az egykori rendőr. „Még a kilencvenes években történt az ügy a belvárosban. Egy idős nő lakására ment be a tettes, álarcot, kesztyűt viselt, és biztos ami, biztos, az asszony szemét és száját is leragasztotta, hogy véletlenül se tudjon róla személyleírást adni. Vitt mindent, ami értékes volt.”

Az egykori nyomozó felidézte, ismeretlen tettes ellen indították az eljárást, és teljesen reménytelennek látszott az ügy megoldása, mert a lakásban nem találták meg a rabló ujjlenyomatát és az elvitt tárgyak, ékszerek sem kerültek piacra. „Néhány héttel később, amikor már az eljárás megszüntetése előtt álltunk, felhívtak a Baranya megyei kollégák, hogy menjek azonnal, mert feladta magát az elkövető. Nem hittem abban, hogy valóban így van, de Pécsett kiderült, hogy tényleg az én „emberemről” van szó: minden, amit elvitt a lakásból, még megvolt nála” – mondta a volt rendőr. A rabló egyébként büntetlen előéletű volt, a vállalkozása becsődölt, s ő elkeseredésében lépett a bűnözés útjára.

https://hvg.hu/
Bajban Mészáros: Zárolhatják a vagyonát!
Látnod kell: Michael Jacksonra táncol Britney Spears! (videó)
Van miből: 2,5 milliárdot költenek Orbánék a kárpátaljai magyarok bérkiegészítésére!
Minden megosztás számít: S.O.S. segítségre van szüksége ennek a cicának!
Stadionra, sportcsarnokra telik, de az iskola udvarának térkövezésére a szülőktől kértek pénzt!
Brutális baleset: Darabokra szakadt a BMW!
Recept: A széle a legfinomabb! Ha nem hiszed, kóstold meg!
Visszavágott az európai parlament: Orbán képe is plakátra került! (fotó)
Először jön Magyarországra a The Jacksons!
Magyar dolgozók arcul csapása: 3000 török migráns behozatalát támogatja a Fidesz 12 milliárddal!
Nem ismerős valakinek? Sátoraljaújhelyen az Ipartelep utcában kóborolt ez a kislány!
Letiltotta a facebook a fideszes propagandalapokat!
(18+ fotók) Fának csapódott a BMW, a sofőr rögtön szörnyethalt!
Recept: Így készül a házi leveles tészta! Ne vedd többé a boltit!
Szankciók: Beutazási tilalmat és vagyonbefagyasztást fontolgat Mészáros ellen az USA!
Ezt látnod kell: Brutál vicces fotó készült egy ejtőernyőző srácról!
Nincs kegyelem, kell a vár Orbánéknak! Egy penészes laktanyába költöztetik a Széchenyi-könyvtárat!
Minden megosztás számít: Egy forgalmas útszakaszon szabadultak meg ettől két kutyustól!
Kövér: Az a magyar ember, aki nem a Fideszre szavaz, az hazaáruló...
Tesztvezetés közben pattant meg az autótolvaj a 2 millió eurós Ferrarival!
Recept: Ebből a tésztából készül az igazi kókuszkocka! A legfinomabb!
Még Trumpnak is ciki volt Orbán washingtoni mutatványa!
Vicces bűnügyek: Ezen a rabláson még a sokat látott rendőrök is jót nevettek!
Úgy felhúzta az embereket Orbán válasza, hogy összedobták a pénzt a kilakoltatásra váró családnak!
Vajon lesz neki gazdija, aki megszépíti öreg napjait?
A bedőlés előtt Matolcsy mindkét fia kimentette a cégét a családi bankból!
Ha meglátod, lehidalsz! Nem mindennapi képekkel akarja eladni a magyar pár a KIA-ját!
Recept: Egyszerű, nagyszerű és nagyon finom!
Tiborcz tartja el a nincstelen Orbánt?
Gratulálunk! Lediplomázott Michael Jackson fia! (fotók)
Szánalmasan kevés időt szánt Trump Orbánra, alig 20 percet!
Az utcán találták kidobva ezt a pici kutyust! Segíts neki egy megosztással szerető gazdit találni!
Elfogatóparancsot adtak ki Orbán Viktor barátja ellen!
Sokkoló felvétel készült egy vasúti átjárónál Óbudán! (videó)
Recept: Elkészítése erősen ajánlott! Isteni rakott csirke 1 óra alatt!
Videón a Fidesz-imádó püspök, amint a gyűlölködő beszédében politizál! (videó)
Madonnának ez a véleménye a Michael Jackson botrányról!
Durván alpári vicc terjed a facebookon Orbánról, de mégis minden benne van! (fotó)
Segíts Ladynek, ennek a gyönyörű kuvasz leányzónak szerető gazdát találni!
Orbán fél a felelősségre vonástól! (videó)
Szokatlan párost igazoltattak a rendőrök a Mercedes volánja mögött! (videó)

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
Nagyon keményen megküldte Orbánt egy budapesti édesanya! Elszakadt nála a cérna!
Rendszámtábla nélkül száguldozott a Lamborghinivel!
Recept: Pikk pakk elkészül és a vendégek imádni fogják!
Amit Orbánék csinálnak, azt 75 évvel ezelőtt fasizmusnak nevezték...
Olyan részeg, hogy a saját tükörképével áll le vitatkozni! (videó)
4 millióra nőtt a Fidesz-káder ÁSZ-elnök fizetése!
Gazdit keres ez a csodaszép szobatiszta, chippelt, oltott tacskó kislány!
Köszönjük! Orbán beismerő vallomást tett!
Videóra vették, ahogy szétrobban egy kamion kereke az M3-ason!
Recept: Süss egészséges kekszet mindössze három alapanyagból!
Orbán vérszemet kapott: Módosítani akarja az alkotmányt!
Jótékonysági koncerttel akarnak segíteni Michael Jackson fogadott fiának!
Itt a vége: "Orbán vagy magától lép ki, vagy kizárjuk...!"
Még mindig nincs rá semmi megoldás, kérlek segítsetek! Legalább egy megosztással!
A Fidesz ukránokkal, törökökkel szorítja le a magyarok bérét! (videó)
Durva baleset: Lerepült az útról a BMW!
Recept: Ehhez a browniehoz mindössze 3 alapanyagra van szükség!
Ezért undorodik Orbántól Európa!
Vicces bűnügyek: Vígjátékba illő jelenetet vitt véghez a pancser rablópáros!
Tiborcz jogásznak hívatja magát, pedig csak érettségije van!
Állatvédők! Akinek van ötlete, hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben, kérjük írja meg a facebook poszt alatt!
Több tanú is állítja, köztük egy volt rendőr: "Tőlem vett Deutsch Tamás kokaint..."
Borzalmas baleset: Két kisgyermek meghalt, amikor egy autó az óvodások közé csapódott!
Recept: A család kedvence lesz! Készítsd el Te is ezt a karamellás-krémes álmot!
Elrabolták Orbán terepjáróját!
Vicces bűnügyek: Amikor a betörő és a házőrző találkozik! (videó)
Orbán visszakézből kapott egyet Webertől! Keményen megmondta a magáét a Fidesznek!
Segíts kérlek egy megosztással: Sürgősen befogadót keres a Hajdúsámsoni Gyepmesteri Telepen! Lejárt a karanténja!
Négy éve éber kómában fekszik Ferenc, a bank mégis elveszi a házát!
Az út közepén gyújtotta fel a férfi az A6-os Audit, benne a 3 éves kislányával!
Recept: Mutatjuk a nap sütijét! Készítsd el Te is!
Ebből kizárás lesz: Orbán félnácik gyűrűjében szidta Manfred Webert!
Vicces bűnügyek: Nem elég hogy elejtette a fegyvert, még a nadrágja is lecsúszott a balfék tolvajnak!
Ebből börtön lehet: Zsarolással vádolják a volt fideszes képviselőt!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
impresszum