THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Orbán üzenete a HírTV-vel: Tőle nem lehet semmit büntetlenül elvenni!
Recept: Puha, könnyű kis desszert akár lekvárral, akár mogyorókrémmel is isteni.
Orbán üzenete a HírTV-vel: Tőle nem lehet semmit büntetlenül elvenni!
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába, ám most ennél többről van szó. Nehéz idők jöhetnek ugyanis a kormánypártra is. hiszen gazdasági problémák gyűrűzhetnek be a következő hónapokban, ezért nem árt, ha minden sajtóorgánum kórusban hibáztatja majd mindezért Gyurcsány Ferencet, Soros Györgyöt netán az Európai Unió vezetőit. A nép pedig nagy erőpróba előtt áll, ugyanis végső stádiumába ért a magyarok elbutításáért indított harc.

Orbán Viktor sem gondolhatja komolyan, hogy többen fogják behúzni az X-et a Hír TV eddigi nézői közül a Fideszre a következő választáson azok után, hogy ismét nézhetetlen propagandacsatornává silányították az utóbbi két és fél évben a szakma élcsapataként működő szerkesztőséget. Ha meg akartuk tudni eddig, hogy mi történt itthon és külföldön az utóbbi 24 órában, akkor arról a leggyorsabban és legkorrektebbül a Hír TV-ből értesülhettünk ezekről. Eddig. Nem a szolidaritás mondatja a szakma képviselőinek többségével, hogy az amúgy is mélyrepülésben lévő magyar sajtó egyik legkiválóbb műhelyét szalámizták fel szinte percek alatt a Fidesz végrehajtó emberei, ugyanis tény, hogy ők meglehetősen elfogulatlanul tudósítottak az ellenzékről is, ami más független orgánumokról nehéz lenne állítani.

Épp ez a korrektség, gyorsaság, szakmaiság zavarta nagyon Orbán Viktort és csapatát, ezért csaptak le hirtelen, kíméletlenül, és vetették vissza egy nap alatt évtizedekkel a hírszerkesztés elveit. Ráadásul a nyári uborkaszezont kihasználva arra sem adtak igazán lehetőséget, hogy demonstrációk szervezésével nyilváníthassák ki szolidaritásukat a szakma képviselői az ellenzéki pártok és a kormány cinizmusát egyre nehezebben viselő polgárok. Lényegében a Hír TV visszafoglalásával fejeződött be az április 8-i parlamenti választás, hiszen a kormányfő legfőbb célja az volt, hogy az ellenzék ellehetetlenítése mellett elüldözze legfőbb ellenlábasát, Simicska Lajost is. Miután már az elbukott voksolás másnapján kitűzte a várfokra a fehér zászlót a renitens oligarcha, csak idő kérdése volt, hogy a Lánchíd Rádió, a Heti Válasz, valamint a Magyar Nemzet után mikor kap utasítást legyőzőitől a Hír TV feladására is.

A Fidesz eddig is szinte megszámlálhatatlan orgánumon keresztül hirdethette az illiberalizmus ideológiáját (jelentsen ez a szóösszetétel bármit is), hiszen a nagy, országos sugárzású televíziókon, rádiókon, a kormányzati finanszírozású, vagy kormányhoz közeli oligarchák által kiadott napilapokon, hetilapokon, illetve internetes portálokon kívül a fideszes vezetésű önkormányzatok is rengeteg helyi újsággal, tévével, internetes felülettel és rádióval rendelkeznek. Ezért a Hír TV visszaintegrálása ebbe a hatalmas propagandagépezetbe inkább az ellenzéki szavazók bosszantására jó, mintsem újabb agymosott kormánypárti szavazók kinevelésére.

Gondoljuk csak el, egy kormánypropagandára szomjazó magyar polgár milyen hatalmas választékkal bír, ha csak a televíziókat vesszük! Megnézheti a közszolgálatinak csúfolt M1 szájbarágós híradóját, amelyből nem csupán a migránsozás árad, de csicsog az orosz álhírektől, és alkalmanként odacsapnak az Európai Uniónak is. Nagyjából ugyanezt az étlapot kínálja az Echo TV és a TV2-is, bár ez utóbbiban azért előkelő helyen szerepelnek a balesetek, gyilkosságok, és egyéb bulvárhírek is. Mostantól ezt a szemléletet fogja visszhangozni a Hír TV is, amit nyilván elhagynak az eddigi kormánykritikus nézők, és ideiglenesen felkeresnek a nosztalgiázni vágyó fideszes érzelműek. Ám ettől még egy lesz a sok ostobaságot, féligazságot, szilvafesztivált, félóránként pedig időjárás-jelentést sugárzó méregdrágán működő, és csakis pártérdekeket szolgáló csatornák közül.

Ezt olvasta már? Te jó ég: Imalánc indult a facebookon Orbánért


Bár a Nemzeti Együttműködés Rendszerében rengeteg pénzt halmoztak fel, azért ennyi csatornát értelmetlen finanszírozniuk. Ezért röppentek fel olyan hírek, hogy az Echo TV-t és a Hír TV-t összevonnák, de legalábbis valamiféle munkamegosztást alakítanának ki a két kormánypárti orgánum között. Van azonban egy ennél is fontosabb szempont. Ha tényleg beüt a krach, vagyis magyarázni kell a romló gazdasági eredményeket, a növekvő inflációt, netán megszorításokra kényszerülne a kormány, fontos lehet, hogy a néző bármelyik gombra nyomjon rá a távirányítóján, mindenhol ugyanazokat a magyarázatokat lássák, hallják.

Ne felejtsük el azonban, hogy a kormánypárti gőzhenger még nem ment át mindenen. Ott van még a korábbi Hír TV-nél lájtosabban kritizáló ATV, no meg a kőkemény RTL Híradó. Az "egészpályás letámadás" azonban veszélyes lenne, hiszen a média teljes megszállását már nem néznék el a sajtószabadságra igencsak érzékeny amerikaiak és uniós vezetők sem. Ezt tudja Orbán, és ha nem is szívesen, de valószínűleg megtart mutatóba néhány kritikus hangvételű televíziós csatornát. Tudja, hogy az ellenzéknek is valahol ki kell engednie a gőzt, és egyébként is tudomásul kell vennie, hogy nem Azerbajdzsánban vagy Türkmenisztánban vagyunk, hanem az Európai Unióban, ahol a többség számára a liberális demokrácia nem szitokszó, hanem alapérték.

Ha ebből indulunk ki, akkor nem történt semmi különös azzal, hogy a Hír TV elesett, illetve, fogalmazhatunk úgy is, hogy visszaszerezte az a párt, amelyik létrehozta. Persze, azok számára, akik elveszítették a munkájukat ez igen tragikus esemény, és valószínűleg azok is igen rosszul érzik magukat, akik maradtak, hiszen csorbát szenvedett a szakmai önérzetük. Ami azonban az összképet illeti, pusztán arról van szó, hogy a Fidesz legfőbb vezetője be akarta bizonyítani, hogy semmit sem lehet elvenni tőle büntetlenül. A mostani Hír TV azonban azon kívül, hogy egy újabb hang lesz a kormánypropaganda lelkesen daloló kórusában, lényegében jelentéktelen szereplője lesz a televíziós piacnak. Ahogy egy dakota közmondás tartja: „A visszhang a legmegbízhatóbb társ az életben, hiszen, bármilyen nagy hülyeséget kiabálsz, ő nem kérdez vissza, hanem megismétli.”

Forrás: Szeka.blog
Gyógyszeres kezelés alatt állhat Orbán Viktor? Nézd meg a videót!
10 éve halt meg Michael Jackson, a popkirály!
Segíts egy megosztással Bellának, hogy végre neki is legyen egy szerető gazdija!
1,22 milliárd forintnyi OTP-részvénnyel jutalmazta magát Csányi Sándor!
Kínos: Nézd meg, hogy csapták rá Orbánra a telefont! (videó)
Itt egy videó egy újabb eszement sofőrről!
Recept: Ínycsiklandó mákos tekercs, minden nap meg tudnám enni!
Rejtett kamerás felvétel: Orbán újabb haverjáról derültek ki érdekes dolgok! (videó)
Vicces bűnügyek: Húsokat zsákmányolt Alex, az lett a veszte, hogy felborult a biciklivel!
Mészáros veje 3 milliárdos munkát szakított Lázár villamos-projektjéből!
Az autók csak elmentek mellett az út mentén! Kérlek segítsetek, hogy mielőbb gazdit találjon!
Újabb felcsúti csoda: 1 év alatt 26 milliárddal lett gazdagabb Orbán!
Segíteni akartak a rendőrök, de arra ők sem számítottak, amit a félreállt defektes autóban találtak!
Recept: Egyszerű és elronthatatlan! A kezdők kedvenc sajtos kiflije!
Orbán az Európai Néppárt fegyelmi tanácsa előtt!
Vicces bűnügyek: A bujáki higanyember!
Bemutatjuk a rendszerváltozás legnagyobb hazugságát, Orbán Viktort!
Nagyon régóta várnak! Segíts egy megosztással, hogy végre ők is szerető gazdira találjanak!
Részegen adott interjút Orbán Viktor?
Ákokfutó: Száguldó Porsche rohant bele szemből az Octaviába, amiben ketten szörnyethaltak!
Recept: Mindig van egy vödörrel a hűtőben! Három hagymás káposztasaláta!
Heti bölcsesség: Onnan tudod, hogy zsarnokságban élsz, hogy a sz@remberek jutnak előre!
Vicces bűnügyek: A legújabb tápiószelei divat, a rézsodrony!
Orbán Viktor újabb haverja lett gyanúsított!
Segíts egy megosztással megtalálni az álomgazdit Borisnak!
Újabb döbbenetes mondatok hagyták el Orbán száját! (videó)
Halálos baleset az 51-esen: Egy fiatal lány vesztette életét!
Recept: A kedvenc káposztasalátád egészségesen! Készítsd el még ma!
Fideszes politikus: “Takarodj, te cigány kurva!”
Vicces bűnügyek: Rendkívülit zsákmányolt a somogyaracsi páros!
1,1 milliárddal többe kerül nekünk az egri stadion felújítása!
Segíts egy megosztással Ubulnak, hogy végre ő is szerető gazdihoz kerüljön!
“Mert ő nem közszereplő!” Pert indít Tiborcz István!
Halálos baleset: Szörnyethalt a fiatal sofőr, miután belerohant a ©kodával a teherautóba!
Recept: Jó sok hagymával az igazi! Egy igazi kiadó ebéd kevés pénzből!
Hamarosan vége a dalnak: A magyar kormány megrendszabályozását követelik Brüsszeltől!
Vicces bűnügyek: Nem bírt el a Krisztussal a drogos Tibor!
A hét vicce Gulyás Gergelyé: nem a Fidesz szorul segítségre, hanem az Európai Néppárt...
Saci csak Rátok számíthat! Sok megosztást kérünk neki, az életet a tét!
Így megy magyar közpénz a román kormánypárt tagjainak!
Balesetet okozott, hátrahagyta a sérültet, majd elment kocsmázni!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
Jogerős: Elhasalt a bíróságon a kormánymédia, Nagy Blankának adtak igazat!
Halálkaraván a magyar utakon: Ilyen szürreális dolgot se látni mindennap!
Recept: Puha, könnyű kis desszert akár lekvárral, akár mogyorókrémmel is isteni.
Európai Néppárt Orbánnak: Hamarosan vége a dalnak...
Vicces bűnügyek: Ennél sűrűbb ködben már nem is fényképezhettek volna a zsaruk!
Keményen odaszúrt Orbánéknak Koncz Zsuzsa! (videó)
Sok megosztást kérünk: Anya kutya és 3 kölyke gazdit keres sürgősen!
Magyar csoda: Úgy kaszálnak milliárdokat a Fidesz-közeli építőcégek, hogy alig vannak dolgozóik!
Brutális baleset: 25 méteres szakadékba esett a kocsival a három gyermekét szállító nő!
Recept: Csak úgy omlik a szádban! Túrótorta pár perc alatt!
Hála a szavazatokért? 93 milliárd Ft-ot küldhet a határon túlra jövőre a kormány!
Vicces bűnügyek: Az év fantomképe!
Alföldi Orbánról: Jött egy politikus, aki semmilyen gátlást nem ismer!
Segíts egy megosztással! 5 babakutyának keresnek azonnal átvevő szervezetet Kunszentmártonon!
Titkolják Orbánék, hogy hová folyik el 50 milliárd Ft, de ennek hamarosan vége lesz!
Durva! Letarolta egy autós az egész benzinkutat az M7-esen! (fotók)
Recept: Pofonegyszerű és nem túl édes! Nyárra tökéletes!
Svájc: Orbán Viktornak a hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye!
Vicces bűnügyek: Elszórt kolbászdarabkákat követve találták meg a kolbásztolvajt!
Sosem gondolná, hogy ki ment neki az Orbán-rendszernek!
Soma nem bírja már a bezártságot, sürgősen szerető gazdit, befogadót keres!
Orbán: ügyvédként többet keresnék!
Csak erős idegzetűeknek! Versenyautó hajtott a nézők közé Tótkomlóson! (videó)
Recept: Egy gyors sütit? Olcsó és nagyon finom!
Íme a legelképesztőbb videó Mészáros Lőrincről! A pokolba vezető utat is ő építi!
Vicces bűnügyek: A legjobb pillanatban kapták lencsevégre az 57 éves férfit!
Magyarország erősödik: Orbán Gáspár is bevonult a honvédségbe!
Minden megosztás számít: Daisy a világ kincseit oda adná egy szerető gazdiért!
Bankot rabolt az idős férfi, hogy az éhezés elől a börtönbe mehessen!
Ha ezt a sofőrt nem nevezed idiótának, akkor senkit! (videó)
Recept: A legpuhább pogácsa, amivel valaha is találkoztunk!
Nem adja oda a Fidesz-maffiának, inkább bezárja a szolnoki gyárát Bige László!
Vicces bűnügyek: Betört, ivott, elaludt a pélyi férfi!
Leszavazta a Fidesz a gyermekes családok kilakoltatásának tilalmáról szóló javaslatot és az otthonápolási díj emelését!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
impresszum