THE TIMES
Feliratkozás hírlevélre
Orbán üzenete a HírTV-vel: Tőle nem lehet semmit büntetlenül elvenni!
Recept: Annyi a lényeg, hogy jó sok legyen belőle! Túrós kifli, vanília öntettel!
Orbán üzenete a HírTV-vel: Tőle nem lehet semmit büntetlenül elvenni!
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába, ám most ennél többről van szó. Nehéz idők jöhetnek ugyanis a kormánypártra is. hiszen gazdasági problémák gyűrűzhetnek be a következő hónapokban, ezért nem árt, ha minden sajtóorgánum kórusban hibáztatja majd mindezért Gyurcsány Ferencet, Soros Györgyöt netán az Európai Unió vezetőit. A nép pedig nagy erőpróba előtt áll, ugyanis végső stádiumába ért a magyarok elbutításáért indított harc.

Orbán Viktor sem gondolhatja komolyan, hogy többen fogják behúzni az X-et a Hír TV eddigi nézői közül a Fideszre a következő választáson azok után, hogy ismét nézhetetlen propagandacsatornává silányították az utóbbi két és fél évben a szakma élcsapataként működő szerkesztőséget. Ha meg akartuk tudni eddig, hogy mi történt itthon és külföldön az utóbbi 24 órában, akkor arról a leggyorsabban és legkorrektebbül a Hír TV-ből értesülhettünk ezekről. Eddig. Nem a szolidaritás mondatja a szakma képviselőinek többségével, hogy az amúgy is mélyrepülésben lévő magyar sajtó egyik legkiválóbb műhelyét szalámizták fel szinte percek alatt a Fidesz végrehajtó emberei, ugyanis tény, hogy ők meglehetősen elfogulatlanul tudósítottak az ellenzékről is, ami más független orgánumokról nehéz lenne állítani.

Épp ez a korrektség, gyorsaság, szakmaiság zavarta nagyon Orbán Viktort és csapatát, ezért csaptak le hirtelen, kíméletlenül, és vetették vissza egy nap alatt évtizedekkel a hírszerkesztés elveit. Ráadásul a nyári uborkaszezont kihasználva arra sem adtak igazán lehetőséget, hogy demonstrációk szervezésével nyilváníthassák ki szolidaritásukat a szakma képviselői az ellenzéki pártok és a kormány cinizmusát egyre nehezebben viselő polgárok. Lényegében a Hír TV visszafoglalásával fejeződött be az április 8-i parlamenti választás, hiszen a kormányfő legfőbb célja az volt, hogy az ellenzék ellehetetlenítése mellett elüldözze legfőbb ellenlábasát, Simicska Lajost is. Miután már az elbukott voksolás másnapján kitűzte a várfokra a fehér zászlót a renitens oligarcha, csak idő kérdése volt, hogy a Lánchíd Rádió, a Heti Válasz, valamint a Magyar Nemzet után mikor kap utasítást legyőzőitől a Hír TV feladására is.

A Fidesz eddig is szinte megszámlálhatatlan orgánumon keresztül hirdethette az illiberalizmus ideológiáját (jelentsen ez a szóösszetétel bármit is), hiszen a nagy, országos sugárzású televíziókon, rádiókon, a kormányzati finanszírozású, vagy kormányhoz közeli oligarchák által kiadott napilapokon, hetilapokon, illetve internetes portálokon kívül a fideszes vezetésű önkormányzatok is rengeteg helyi újsággal, tévével, internetes felülettel és rádióval rendelkeznek. Ezért a Hír TV visszaintegrálása ebbe a hatalmas propagandagépezetbe inkább az ellenzéki szavazók bosszantására jó, mintsem újabb agymosott kormánypárti szavazók kinevelésére.

Gondoljuk csak el, egy kormánypropagandára szomjazó magyar polgár milyen hatalmas választékkal bír, ha csak a televíziókat vesszük! Megnézheti a közszolgálatinak csúfolt M1 szájbarágós híradóját, amelyből nem csupán a migránsozás árad, de csicsog az orosz álhírektől, és alkalmanként odacsapnak az Európai Uniónak is. Nagyjából ugyanezt az étlapot kínálja az Echo TV és a TV2-is, bár ez utóbbiban azért előkelő helyen szerepelnek a balesetek, gyilkosságok, és egyéb bulvárhírek is. Mostantól ezt a szemléletet fogja visszhangozni a Hír TV is, amit nyilván elhagynak az eddigi kormánykritikus nézők, és ideiglenesen felkeresnek a nosztalgiázni vágyó fideszes érzelműek. Ám ettől még egy lesz a sok ostobaságot, féligazságot, szilvafesztivált, félóránként pedig időjárás-jelentést sugárzó méregdrágán működő, és csakis pártérdekeket szolgáló csatornák közül.

Ezt olvasta már? Te jó ég: Imalánc indult a facebookon Orbánért


Bár a Nemzeti Együttműködés Rendszerében rengeteg pénzt halmoztak fel, azért ennyi csatornát értelmetlen finanszírozniuk. Ezért röppentek fel olyan hírek, hogy az Echo TV-t és a Hír TV-t összevonnák, de legalábbis valamiféle munkamegosztást alakítanának ki a két kormánypárti orgánum között. Van azonban egy ennél is fontosabb szempont. Ha tényleg beüt a krach, vagyis magyarázni kell a romló gazdasági eredményeket, a növekvő inflációt, netán megszorításokra kényszerülne a kormány, fontos lehet, hogy a néző bármelyik gombra nyomjon rá a távirányítóján, mindenhol ugyanazokat a magyarázatokat lássák, hallják.

Ne felejtsük el azonban, hogy a kormánypárti gőzhenger még nem ment át mindenen. Ott van még a korábbi Hír TV-nél lájtosabban kritizáló ATV, no meg a kőkemény RTL Híradó. Az "egészpályás letámadás" azonban veszélyes lenne, hiszen a média teljes megszállását már nem néznék el a sajtószabadságra igencsak érzékeny amerikaiak és uniós vezetők sem. Ezt tudja Orbán, és ha nem is szívesen, de valószínűleg megtart mutatóba néhány kritikus hangvételű televíziós csatornát. Tudja, hogy az ellenzéknek is valahol ki kell engednie a gőzt, és egyébként is tudomásul kell vennie, hogy nem Azerbajdzsánban vagy Türkmenisztánban vagyunk, hanem az Európai Unióban, ahol a többség számára a liberális demokrácia nem szitokszó, hanem alapérték.

Ha ebből indulunk ki, akkor nem történt semmi különös azzal, hogy a Hír TV elesett, illetve, fogalmazhatunk úgy is, hogy visszaszerezte az a párt, amelyik létrehozta. Persze, azok számára, akik elveszítették a munkájukat ez igen tragikus esemény, és valószínűleg azok is igen rosszul érzik magukat, akik maradtak, hiszen csorbát szenvedett a szakmai önérzetük. Ami azonban az összképet illeti, pusztán arról van szó, hogy a Fidesz legfőbb vezetője be akarta bizonyítani, hogy semmit sem lehet elvenni tőle büntetlenül. A mostani Hír TV azonban azon kívül, hogy egy újabb hang lesz a kormánypropaganda lelkesen daloló kórusában, lényegében jelentéktelen szereplője lesz a televíziós piacnak. Ahogy egy dakota közmondás tartja: „A visszhang a legmegbízhatóbb társ az életben, hiszen, bármilyen nagy hülyeséget kiabálsz, ő nem kérdez vissza, hanem megismétli.”

Forrás: Szeka.blog
Szinte teljes titokban 3 ezer vendégmunkással vágnak bele egy állami beruházásba Orbánék! (videó)
Segíts egy megosztással! Pumukli, ez az igazán kedves kislegény gazdit keres!
Orbán hazajött és első dolga volt a rádióban leprázni Brüsszelt!
Diana Ross: Michael Jackson egy csodálatosan fantasztikus erőt képviselt és képvisel!
Orbán legfrissebb videójában már a facebooknak is nekimegy! (videó)
Videón egy kamionok között eszetlenül előző Skodás!
Recept: Csülök, lilahagyma és káposzta. Igazi lakoma!
Fidesz-médiabirodalom új vezére a nyugdíjasokról: Magyarország a behergelt nyuggerhorda világa!
Gazdiját keressük ennek az Edelény környékén talált németjuhász kannak! Kérjük osszátok!
Még nincs vége Orbánék bukásának! Újabb lépést tervez a Néppárt a Fidesszel szemben!
Készül a visszavágó: Michael Jackson unokaöccse is filmet készít a legendáról!
Ettől a hajadat fogod tépni: Hatalmas baromságot mondtak az Echo TV-ben a Fidesz felfüggesztéséről!
Egyik pillanatról a másikra gyullad ki a piros lámpánál a BMW, de amit a sofőr utána csinált... (videó)
Recept: Annyira kapós lett, hogy rögtön két tepsivel kellett sütnöm!
Nagyon kínos: Macron szabályosan levegőnek nézte Orbánt! (videó)
Kedves cicagyerkőcök, nem a menhelyen lenne a helyük! Segíts nekik szerető gazdit találni!
Hivatalos közlemény az EPP-től: Nem igaz, amit Orbánék állítanak!
Michael Jackson toronymagasan vezeti a legjobban kereső halott hírességek listáját!
14 milliót dorbézolt el a Fidesz-frakció Hunguest Hotelben 3 nap alatt!
Családi ház kerítésének ütközött a Seat, holtan találták a sofőrt!
Recept: Mutatunk egy világbajnok süti receptet! Mentsd el gyorsan!
Akkorát hazudott Brüsszelben Orbán, hogy kiröhögték az újságírók! (videó)
Fletcher nagyon régóta szeretné már érezni, hogy ő is fontos valakinek!
Milliárdokat vág a határon túli sajtóhoz Orbán!
Teljes vállszélességben kiáll Michael Jackson mellett egykori testőre!
Mocskos üzlet: Kiakadtak a németek Orbán miatt!
Ezt látni kell: Nevetségessé tette a magyar rendőrséget egy twitterező! (fotók)
Recept: Így készül a legfinomabb sült oldalas! Te is imádni fogod!
Rendkívüli hír: Felfüggesztették a Fideszt az Európai Néppártban!
Győzzön az igazság! A magyar internetezők többsége szerint Michael Jackson ártatlan!
Szégyen: a fideszes propagandagépezet letiltotta a Baló György haláláról szóló cikkeket!
Segítsünk neki: Szegény Dzsenifer egész életében kennelben élt! A gazdi lemond róla!
Hoztunk neked gerincet, János! - Tüntetők fogadták Ádert Pécsen! (videó)
Halálos baleset: Betonfalnak ütköztek, kirepült a kocsiból egy 14 éves lány!
Recept: Ez a süti mindig őrült nagy sikert arat, csak győzzed sütni!
Kutyát nem érdekelte: 4 ember ment el a fideszes polgi nagy bejelentésére Felcsúton! (videó)
Vicces bűnügyek: Rablás közben zárt be egy bank az Egyesült Államokban!
41 millióra büntette a Fidesz az ellenzéki képviselőket!
Nem hiányzik valakinek ez a szegény kutyus Adádszalók és Tiszaderzs között?
Legalja: Unatkozó 7 éveseknek nyomta a fideszes képviselő az ünnep alkalmából! (videó)
Te mennél egy kört ezzel a BMW-vel? (fotók)

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
Orosz kémeket szabadít Európára Orbán Viktor!
130-cal száguldozott Békéscsaba belvárosában egy BMW-s! (fotó)
Recept: Annyi a lényeg, hogy jó sok legyen belőle! Túrós kifli, vanília öntettel!
Szijjártó: Orbán odafigyel a magyar fiatalokra, ezért is építenek stadionokat!
Sürgősen befogadóra van szüksége ennek a pár hónapos csöppségnek!
Orbánék szép csendben hazaárulást követnek el!
Aaron Carter a Jackson-botrányról: Egy legenda sírján taposnak...
Elszólta magát Rogán Antal: Nekik már egész Európa kell!
Ezeken kinyúlsz! Ha hiszed, ha nem, ezeket mind magyar autósok mondták a rendőröknek!
Recept: Hasonlít a fánkhoz, nagyon finom, egy tartalmas leves után kiváló!
Attól félti Orbán Európát, amit közel 1 évtizedig ő maga épített!
Extra S.O.S.: Nagyon-nagyon sürgősen befogadót vagy gazdit keres ez a barátságos kutyus!
Mesterséges sziget épül Felcsúton!
Bajban van Michael Jackson magyar fogadott fia!
Sírjunk vagy nevessünk? Agyhalál a nyílt utcán Orbán rajongóinak a közvetítésében! (videó)
Fejre állt a kocsival Pér közelében, majd elmenekült, de a sztorinak itt még nincs vége!
Recept: Ezt a receptet kerested, igazi békebeli almás pite!
Délvidékről küldték el a francba Orbán Viktort!
Díszdoktor lett Matolcsy!
A pénzről szól az egész és Michael lejáratásáról! Egy vélemény a Jackson botrányról!
Hatalmas botrány az EP ülésén: Kifütyülték a Fidesz politikusát beszéde közben!
A gazdája adta le a karcagi gyepire! Segíts neki egy új, szerető gazdit találni!
Durva pillanatok a Parlamentben: Kövér fogta le Ádert, nehogy nekimenjen Tordainak! (videó)
Megrázó képek: Hárman haltak meg Kiskunmajsánál!
Recept: Extra nagy tepsis pizza, kelesztéssel együtt is csak 35 perc!
Csicskái voltunk a Fidesznek! Az történik, amit a Fidesz diktál...
Segítséget kérnek a Balatonfüredi Telep babakutyusai!
Orbánék újabb hülyesége 320 milliónkba fog kerülni!
1 mondat a Michael Jackson botránnyal kapcsolatban!
Itt a reakció Orbán bocsánatkérő levelére: Nincs helye a Fidesznek a Néppártban!
Sóderszállítóval karambolozott egy autó Kaposfürednél frontálisan!
Recept: Amióta ezt sütöm, mindenki elkéri a receptjét!
Felmosták Orbánnal a padlót: "Unom, hogy 5 milliárd euróból néhány önhöz közel álló ember gazdagodik!"
Látnod kell: 10 vicces társkereső profil, amit nem látsz minden nap!

thehungariantimes.hu

valamit mindenki tud de mindent senki sem
impresszum