Budapest     2020-09-23   Csatlakozz hozzánk facebookon
A székelyföldi gazdaságfejlesztési pályázaton is Mészáros-közeli vállalkozó nyert! 
Alig jegyezte be cégeit, rögtön megítéltek 4,5 milliárd forintot Balázs Lászlónak: nem csoda, hiszen testvére Mészáros Lõrinccel és Tiborcz Istvánnal üzletel. A Pro Economica Alapítvány pályázatán az Igazi Csíki Sör tulajdonosa is jól járt.

2019 november végén, egy más témájú közleménybe eldugva publikálta a Pro Economica Alapítvány a székelyföldi mezõgazdasági nagyberuházásokra kiírt pályázat egyes nyerteseinek a nevét.

Ez azért hírértékû, mert 2019 júliusában a nyertesek listáját úgy hozták nyilvánosságra, hogy abból nem derült ki, hogy milyen romániai cégek nyertek összesen 24 milliárd forint (72 millió EUR) vissza nem térítendõ támogatást.

A november 28-án publikált listán a 66 nyertes pályázó közül 24-nek szerepel a neve, õk összesen 8,7 milliárd forint támogatást nyertek. A Pro Economica Alapítvány közleményébõl az derül ki, hogy ezekkel a pályázókkal sikerült november végéig megkötni a szerzõdést.

Hogy a többi nyertes szerzõdött-e, azt nem tudjuk, mindenesetre egy december 7-én publikált közlemény szerint akik december 20-ig nem kötik meg a támogatási szerzõdést, azok elesnek a támogatástól.

Erre és egy sor további, pályázatokkal kapcsolatos részletre kérdeztünk rá Kozma Mónikánál, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõjénél, kérdéseinkre azonban nem kaptunk válaszokat.

A döntési listát böngészve jól látszik, hogy a pályázók két nagy csoportra oszlanak: egyrészt vannak azok a székelyföldi vállalkozások, melyek több éve megbízhatóan és pénzügyileg is eredményesen mûködnek – õk jellemzõen százmillió forintos nagyságrendû összegeket nyertek.

A milliárd forintos kategóriában találhatóak azok a projektek, ahol az eredményeket vélhetõen politikai hátszéllel pótolják. Az egyik ilyen vállalkozó Balázs László, aki két, Gyergyószentmiklóson bejegyzett cégnek, a Plazmontech Kft.-nek és a Batlas Holdingnak az ügyvezetõje (nyitóképünkön).

Mindkét céget 2018 november végén jegyezték be, a Pro Economica Alapítvány pályázati kiírása elõtt nem sokkal, tevékenységük, pénzügyi eredményeik, alkalmazottaik nincsenek. A cégadatbázisból annyi derül ki, hogy a Batlas Holding fõ tevékenysége holdingok üzemeltetése, a Plazmontech pedig kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Egyik tevékenységi terület sincsen összhangban a kiírással.

A kiírásban az is feltétel, hogy a pályázónak két lezárt üzleti évvel és öt alkalmazottal is rendelkeznie kell – ezek a cégek egyik feltételt sem teljesítik. Igaz, a kiírás szerint figyelembe lehet venni a pályázó cég tulajdonosának más cégeit is.

A Pro Economica Alapítvány igazgatótanácsa a két cégnek összesen 4,5 milliárd forint (13,5 millió euró) vissza nem térítendõ támogatást nyújtott, egy sajtóbeszámoló szerint egy tejfeldolgozó és egy hûtõház felépítését tervezik. A projekt összértéke 28 millió euró.

Hargita Megye Tanácsa egyébként egy 2019 decemberében megszervezett dísztanácsülésen Balázs László testvérének, Balázs Attilának Hargita Megyéért Díjat adományozott.

Sajtóbeszámoló szerint a díjat Balázs Attila részben „az eddigi tevékenységéért kapta, de legalább ennyire hangsúlyosan a szülõföldjén következõkben várható beruházások által a térség gazdasági megerõsítéséért kifejtett munkáját elõlegezték meg ezzel.”

A méltatásból kiderül, „a díjazott személy életútja, tevékenysége jó példa a közösség számára, hiszen abból a kapcsolati tõkébõl, amit megteremtett, abból, amit létrehozott kitartó munka, tudás, tehetség, ambíció által és ami által sikeres lett, visszafordít valamit a szülõfalujába.”

Ez a Magyarországon felhalmozott kapcsolati tõke valójában a Mészáros Lõrinc és Tiborcz István cégbirodalmához kapcsolódik. Mint azt a Magyar Hang kiderítette, Balázs Attila több mint két tucat vállalkozást birtokol, és ezek meglepõen sikeresek a magyarországi közbeszerzéseken, például ott voltak a kivitelezõk között olyan presztízsberuházásokon, mint a Puskás Ferenc Stadion.

Legutóbb Balázs Attila neve a balatonfüredi kikötõ megvásárlása kapcsán bukkant fel: Mészáros Lõrinc és Tiborcz István közös ingatlankezelõ cége, az Appeninn Nyrt. Balázs Attila cégével, a Bayer Construct Zrt.-vel vásárolta meg a kikötõt üzemeltetõ Solum-Invest Kft.-t.

Több mint 400 millió forintot (1,2 millió eurót) nyert a Berke Integrator de Prelucrare a Carnii SRL. Ezt a vadhúst feldolgozó céget 2005-ben jegyezték be, azonban az utóbbi években üzleti forgalma nulla, alkalmazottai sem voltak.

Tulajdonosai az üzleti tanácsadással foglalkozó, 2018-ban bejegyzett Cs L Transylvania Project SRL, valamint a húskereskedéssel foglalkozó Control Group Consulting SRL. Úgy tudjuk, a Berke Integrator de Prelucrare a Carnii SRL a székelyföldi Albert András vállalkozó érdekeltségi köréhez tartozik. Õ a tulajdonosa az ivói vadasparknak.

A székelyföldi gazdaságfejlesztési pályázat nagy nyertesei között található Lénárd András is. Az õ vállalkozásai ugyan nem szerepelnek a Pro Economica Alapítvány által novemberben közzétett listán, azonban Lénárd maga beszél egy 2019 novemberében készült PR-interjúban arról, hogy a sörgyár mellé malátagyárat és chipsgyárat tervez felépíteni.

A két projekt összesen 25 millió eurós beruházást jelent, és mindkettõt támogatja a Pro Economica Alapítvány. A Magyar Hang úgy tudja, Lénárd András érdekeltségei összesen 2 milliárd forint támogatást nyertek.

Kozma Mónika, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõje megerõsítette a Magyar Hangnak, hogy az Igazi Csíki Sör mögött álló vállalkozó két cége ott van a nyertesek között, azonban a megítélt összegrõl nem nyilatkozott.

Hogy lássuk, egyeseknek mennyire könnyû vállalkozni Székelyföldön: a Lénárd által tervezett chipsgyár felépítése elõtt nagy akadály volt, hogy Csíkszentsimonban, a gyár tervezett helyszínén nem volt bevezetve a földgáz.

Azonban Hargita Megye Tanácsa ezt a problémát megoldotta azzal, hogy a tanács költségvetésébõl kiutalt 100 ezer eurót gázelosztó állomás kiépítésére a községben. Csak arról felejtettek el szólni, hogy elsõ körben nem a csíkszentsimoni lakosság, hanem a chips- és a sörgyár kap olcsó földgázt.

Nyitókép: Balázs László, a Batlas Holding és a Plazmontech képviselõje (balra) valamint Kozma Mónia, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõje aláírják a támogatási szerzõdést.

Forrás: Átlátszó
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Orbán: Nagy ütközet vár ránk 2022-ben, készüljetek
Novák: Olyan otthonteremtési program jön, amelyhez hasonló még nem volt Magyarország történetében
Jönnek a kemény büntetések: Íme a mától érvényes új maszkszabályok
3200 milliárddal többet költ a kormány idén a költségvetéshez képest
Az önkormányzatok forrásait a járványra hivatkozva csökkentik, a többletkiadások jelentős része mégsem a válságkezeléshez kapcsolódik A kormány a parlament által elfogadott költségv...
  
Közel egy hónapot kell várni két tesztre
Az új eljárásrend értelmében hétfőtől a háziorvos is karanténba küldheti a koronavírus-fertőzés gyanús pácienseket Cserni István, a Háziorvosok Online Szervezet (HaOSz) alelnöke elm...
  
Levetetik a maszkot egy pécsi bankban az ügyfelekről
Bármilyen furcsán is hangzik, csak maszk nélkül lehet belépni abba a pécsi pénzintézetbe, amelyet korábban kétszer is kiraboltak A bankban biztonsági okokból mindenkit lefényképeznek, ak...
  
Egészen új módszerrel próbálják csalók csőbe húzni az időseket
Teljesen új átverésre hívta fel a figyelmet a napokban a fogyasztóvédelmi hatóság Az elsősorban egészségmegőrzőnek mondott étrend-kiegészítőket telefonon kínálják a cégek, és csa...
  
Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, mutatjuk a részleteket
Budapest – A felesége szerint az Edda Művek vezetője már túl van a nehezén – Attila sokkal jobban van, már el is hagyhatta a kórházat Túl van a nehezén, itthon lábadozik – árulta el...
  
Ördög Nóri botrány: így védik a birtokukat az akarattyaiak
Balatonakarattya — Továbbra is zúgolódnak a helyiek Ördög Nóra (38) és Nánási Pál (46) balatoni kisboltja miatt A műsorvezető és fotóművész párjának üzlete rövid idő alatt nagyo...
  
Újabb dolog amit szeretne az EU-s bizottság, de mi nem akarjuk megtenni - kitalálod mi az?
Egy augusztus végi rendezvényen dicsérte „Európa legjobbjaként” a magyar vadászati törvényt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, de a KDNP politikusa már akkor figyelmeztetett, hogy B...
  
Durván odaszóltak Orbánnak: Miniszterelnök úr, kabaré, amit ezzel az országgal művel,
Már az őszi ülésszak hétfői nyitónapján egymásnak feszült Jobbik pártelnöke a kormányfővel, de az élcelődő kérdésre Orbán meglepő válasszal reagált Jakab Péter arról beszélt,...
  
Orbán: Készüljünk föl rá, hogy nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából!
Már az őszi ülésszak hétfői nyitónapján egymásnak feszült Jobbik pártelnöke a kormányfővel, de az élcelődő kérdésre Orbán meglepő válasszal reagált Jakab Péter arról beszélt,...
  
Botrány: Trump kormánya megvonná az állami támogatásokat New Yorktól
Anarchista városnak titulált három amerikai nagyvárost Donald Trump kormánya, amelyektől megvonna minden szövetségi támogatást - írja a BBC New York, Portland és Seattle azért nem érdeme...
  
Megint Magyarország: 500 millió forint értékben vettek fel jogtalanul EU-s támogatásokat
Több mint száz vádlott ellen emelt vádat a főügyészség költségvetési csalás bűntette miatt, az elsőfokú ítéletben a bíróság több terheltet súlyos, letöltendő szabadságvesztés...
  
Szivárognak dokumentumok: Menczer szerint a külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert
Hétfő este az ATV-n rákérdeztek a Külügyminisztérium államtitkáránál arra a levélre, ami szerint a külügy magyar újságírók külföldi útjairól gyűjtött adatokat, mert a szakmai p...
  
Mindenki Dzsudzsák Balázs bemutatására számított.. DE...
Sajtótájékoztatót tartott a Debreceni VSC csapata, ahol ugyan nem Dzsudzsák Balázs várva várt szerződtetését jelentették be, de mint kiderült, jó eséllyel hamarosan erre is sor kerülhe...
  
Tesco: Óriási változás jön
A koronavírus járvány elején hatalmasat pörgött a különböző termékek házhoz szállítása Volt időszak, mikor a nagyobb áruházaknál úgy kellett vadászni kiszállítási időpontokra ...
  
Teszt nélkül is fertőzöttnek minősíthet a háziorvos
Új eljárásrendet (pdf) adott ki 2020 szeptember 21-én a koronavírusjárvány kezelésére Müller Cecília tisztifőorvos és Kásler Miklós, az egészségügyért felelős miniszter Az új elj...
  
Újból üzembe helyezik a katonai szűrősátrakat
Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház (DPC) sátorrendszerét, amiben a koronavírus-fertőzöttek előzetes szűrését végzik - írja az MTI Ez az a sátorkomplexum, amelyet még m...
  
Döntenünk kell Kína és az USA között
Másfél év előkészítő munka után múlt héten kezdett működni az Egyensúly Intézet nevű, magát agytrösztként meghatározó kutatóközpont Az alapítók a napi politikától független,...
  
Orbán bejelentette a második hullám legrosszabb forgatókönyvét
A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával indult a parlamenti őszi időszaka A maszkot viselő képviselőknek Orbán Viktor a koronavírus járvány második hullámáról is beszélt, ...
  
Romokban a gazdaság: 363,17 forintba került egy euró
Hétfőn öt hónapos mélypontra került a forint árfolyama az euróval szemben, a délelőtti órákban az euró árfolyama 363 forint fölé emelkedett, onnan valamennyit visszaesett, délután vi...
  
Baj van: leépítés lesz a Budapest Airportnál
A kormány szeptemberben bevezetett utazási korlátozásai miatt várhatóan a 17 évvel ezelőtti szintre esik majd idén a Liszt Ferenc repülőtér forgalma, így a repteret üzemeltető Budapest ...
  
Találgatások: hamarosan szavazhat a parlament a hitelfizetési moratórium meghosszabbításáról
A kormány még hétfőn beterjesztheti a parlament elé a hitelfizetési moratórium fél éves meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot, amelyet kedden már meg is szavazhatnak a képvise...
  
Orbán: A kormány ellen harcolni káros és erkölcstelen
A 2020-27-es uniós költségvetésről folytatott tárgyalás eredményeiről, a járvány elleni védekezésről és a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseiről beszélt a parlament őszi ülés...
  
Rétvári Bence államtitkár elárulta, hogy kevés tesztet végeznek
Több kérdést is feltett írásban Szabó Tímea országgyűlési képviselő Kásler Miklós miniszternek a koronavírus tesztekről Ezekben lényegében arra volt kiváncsi a PM-es politikus, hogy...
  
Még mindig büntetőeljárás folyik ellene, de újra a fideszes Mondok József lett Izsák polgármestere
Vasárnap polgármesterválasztást tartottak Izsákon, miután a nyár elején, autója megrongálása miatt lemondott Kutas Tibor, aki 2019 őszén függetlenként szűken, 39 szavazattal verte meg ...
  
Jönnek a kemény büntetések: Íme a mától érvényes új maszkszabályok
Hétfőtől érvényesek a maszkviselés új, szigorúbb szabályai, amiket kormányrendelet ír elő. Alapvető újdonság, hogy a maszk mostantól ténylegesen maszkot kell, hogy jelentsen, vagyis ...
  
Orbán úgy emlékszik, hogy már 2010-ben is Soros ellen harcolt
„A nemzeti önrendelkezésre a legnagyobb veszélyt ma a globális, nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró világhálózat jelenti. A Soros György-féle korlátlan an...
  
A bírósághoz fordul az SZFE
"A Színház- és Filmművészeti Egyetem fenntartó kuratóriuma a napokban ismét egyoldalúan — s ezúttal bizonyíthatóan jogszabályba ütközően — átírta az egyetem Szervezeti és Műkö...
  
Óriási bajban vannak a budapesti vendéglátóhelyek: Elbocsátásokon és bezáráson gondolkodnak
A csőd szélére kerültek - így fogalmazott egy belvárosi bisztró tulajdonosa, aki más tulajdonosokkal egyetemben elbocsátásokon és bezáráson gondolkodik. Egy pénteki kormányrendelet szer...
  
Orbán: Nagy ütközet vár ránk 2022-ben, készüljetek
2022 tavaszán választás lesz. Addig védekezés lesz - írja a Magyar Nemzetben megjelent cikkében Orbán Viktor, meghirdetve újra a liberálisok, a “libernyákok” elleni harcot. Az ellenzék...
  
Megrázó kép: Teljes útzár a 74-esen történt halálos baleset miatt
Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk: teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy baleset miatt, melyben két autó frontálisan...
  
THE HUNGARIAN TIMES Impresszum / Sütik
TheTimes
A székelyföldi gazdaságfejlesztési pályázaton is Mészáros-közeli vállalkozó nyert!
Alig jegyezte be cégeit, rögtön megítéltek 4,5 milliárd forintot Balázs Lászlónak: nem csoda, hiszen testvére Mészáros Lõrinccel és Tiborcz Istvánnal üzletel. A Pro Economica Alapítvány pályázatán az Igazi Csíki Sör tulajdonosa is jól járt.

2019 november végén, egy más témájú közleménybe eldugva publikálta a Pro Economica Alapítvány a székelyföldi mezõgazdasági nagyberuházásokra kiírt pályázat egyes nyerteseinek a nevét.

Ez azért hírértékû, mert 2019 júliusában a nyertesek listáját úgy hozták nyilvánosságra, hogy abból nem derült ki, hogy milyen romániai cégek nyertek összesen 24 milliárd forint (72 millió EUR) vissza nem térítendõ támogatást.

A november 28-án publikált listán a 66 nyertes pályázó közül 24-nek szerepel a neve, õk összesen 8,7 milliárd forint támogatást nyertek. A Pro Economica Alapítvány közleményébõl az derül ki, hogy ezekkel a pályázókkal sikerült november végéig megkötni a szerzõdést.

Hogy a többi nyertes szerzõdött-e, azt nem tudjuk, mindenesetre egy december 7-én publikált közlemény szerint akik december 20-ig nem kötik meg a támogatási szerzõdést, azok elesnek a támogatástól.

Erre és egy sor további, pályázatokkal kapcsolatos részletre kérdeztünk rá Kozma Mónikánál, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõjénél, kérdéseinkre azonban nem kaptunk válaszokat.

A döntési listát böngészve jól látszik, hogy a pályázók két nagy csoportra oszlanak: egyrészt vannak azok a székelyföldi vállalkozások, melyek több éve megbízhatóan és pénzügyileg is eredményesen mûködnek – õk jellemzõen százmillió forintos nagyságrendû összegeket nyertek.

A milliárd forintos kategóriában találhatóak azok a projektek, ahol az eredményeket vélhetõen politikai hátszéllel pótolják. Az egyik ilyen vállalkozó Balázs László, aki két, Gyergyószentmiklóson bejegyzett cégnek, a Plazmontech Kft.-nek és a Batlas Holdingnak az ügyvezetõje (nyitóképünkön).

Mindkét céget 2018 november végén jegyezték be, a Pro Economica Alapítvány pályázati kiírása elõtt nem sokkal, tevékenységük, pénzügyi eredményeik, alkalmazottaik nincsenek. A cégadatbázisból annyi derül ki, hogy a Batlas Holding fõ tevékenysége holdingok üzemeltetése, a Plazmontech pedig kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Egyik tevékenységi terület sincsen összhangban a kiírással.

A kiírásban az is feltétel, hogy a pályázónak két lezárt üzleti évvel és öt alkalmazottal is rendelkeznie kell – ezek a cégek egyik feltételt sem teljesítik. Igaz, a kiírás szerint figyelembe lehet venni a pályázó cég tulajdonosának más cégeit is.

A Pro Economica Alapítvány igazgatótanácsa a két cégnek összesen 4,5 milliárd forint (13,5 millió euró) vissza nem térítendõ támogatást nyújtott, egy sajtóbeszámoló szerint egy tejfeldolgozó és egy hûtõház felépítését tervezik. A projekt összértéke 28 millió euró.

Hargita Megye Tanácsa egyébként egy 2019 decemberében megszervezett dísztanácsülésen Balázs László testvérének, Balázs Attilának Hargita Megyéért Díjat adományozott.

Sajtóbeszámoló szerint a díjat Balázs Attila részben „az eddigi tevékenységéért kapta, de legalább ennyire hangsúlyosan a szülõföldjén következõkben várható beruházások által a térség gazdasági megerõsítéséért kifejtett munkáját elõlegezték meg ezzel.”

A méltatásból kiderül, „a díjazott személy életútja, tevékenysége jó példa a közösség számára, hiszen abból a kapcsolati tõkébõl, amit megteremtett, abból, amit létrehozott kitartó munka, tudás, tehetség, ambíció által és ami által sikeres lett, visszafordít valamit a szülõfalujába.”

Ez a Magyarországon felhalmozott kapcsolati tõke valójában a Mészáros Lõrinc és Tiborcz István cégbirodalmához kapcsolódik. Mint azt a Magyar Hang kiderítette, Balázs Attila több mint két tucat vállalkozást birtokol, és ezek meglepõen sikeresek a magyarországi közbeszerzéseken, például ott voltak a kivitelezõk között olyan presztízsberuházásokon, mint a Puskás Ferenc Stadion.

Legutóbb Balázs Attila neve a balatonfüredi kikötõ megvásárlása kapcsán bukkant fel: Mészáros Lõrinc és Tiborcz István közös ingatlankezelõ cége, az Appeninn Nyrt. Balázs Attila cégével, a Bayer Construct Zrt.-vel vásárolta meg a kikötõt üzemeltetõ Solum-Invest Kft.-t.

Több mint 400 millió forintot (1,2 millió eurót) nyert a Berke Integrator de Prelucrare a Carnii SRL. Ezt a vadhúst feldolgozó céget 2005-ben jegyezték be, azonban az utóbbi években üzleti forgalma nulla, alkalmazottai sem voltak.

Tulajdonosai az üzleti tanácsadással foglalkozó, 2018-ban bejegyzett Cs L Transylvania Project SRL, valamint a húskereskedéssel foglalkozó Control Group Consulting SRL. Úgy tudjuk, a Berke Integrator de Prelucrare a Carnii SRL a székelyföldi Albert András vállalkozó érdekeltségi köréhez tartozik. Õ a tulajdonosa az ivói vadasparknak.

A székelyföldi gazdaságfejlesztési pályázat nagy nyertesei között található Lénárd András is. Az õ vállalkozásai ugyan nem szerepelnek a Pro Economica Alapítvány által novemberben közzétett listán, azonban Lénárd maga beszél egy 2019 novemberében készült PR-interjúban arról, hogy a sörgyár mellé malátagyárat és chipsgyárat tervez felépíteni.

A két projekt összesen 25 millió eurós beruházást jelent, és mindkettõt támogatja a Pro Economica Alapítvány. A Magyar Hang úgy tudja, Lénárd András érdekeltségei összesen 2 milliárd forint támogatást nyertek.

Kozma Mónika, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõje megerõsítette a Magyar Hangnak, hogy az Igazi Csíki Sör mögött álló vállalkozó két cége ott van a nyertesek között, azonban a megítélt összegrõl nem nyilatkozott.

Hogy lássuk, egyeseknek mennyire könnyû vállalkozni Székelyföldön: a Lénárd által tervezett chipsgyár felépítése elõtt nagy akadály volt, hogy Csíkszentsimonban, a gyár tervezett helyszínén nem volt bevezetve a földgáz.

Azonban Hargita Megye Tanácsa ezt a problémát megoldotta azzal, hogy a tanács költségvetésébõl kiutalt 100 ezer eurót gázelosztó állomás kiépítésére a községben. Csak arról felejtettek el szólni, hogy elsõ körben nem a csíkszentsimoni lakosság, hanem a chips- és a sörgyár kap olcsó földgázt.

Nyitókép: Balázs László, a Batlas Holding és a Plazmontech képviselõje (balra) valamint Kozma Mónia, a Pro Economica Alapítvány ügyvezetõje aláírják a támogatási szerzõdést.

Forrás: Átlátszó
Orbán: Nagy ütközet vár ránk 2022-ben, készüljetek
Novák: Olyan otthonteremtési program jön, amelyhez hasonló még nem volt Magyarország történetében
Jönnek a kemény büntetések: Íme a mától érvényes új maszkszabályok
Valami történt: újabb Fideszes polgármester mondott le
3200 milliárddal többet költ a kormány idén a költségvetéshez képest
Közel egy hónapot kell várni két tesztre
Levetetik a maszkot egy pécsi bankban az ügyfelekről
Egészen új módszerrel próbálják csalók csőbe húzni az időseket
Pataky Attilát hazaengedték a kórházból, mutatjuk a részleteket
Ördög Nóri botrány: így védik a birtokukat az akarattyaiak
Újabb dolog amit szeretne az EU-s bizottság, de mi nem akarjuk megtenni - kitalálod mi az?
Durván odaszóltak Orbánnak: Miniszterelnök úr, kabaré, amit ezzel az országgal művel,
Orbán: Készüljünk föl rá, hogy nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából!
Botrány: Trump kormánya megvonná az állami támogatásokat New Yorktól
Megint Magyarország: 500 millió forint értékben vettek fel jogtalanul EU-s támogatásokat
Szivárognak dokumentumok: Menczer szerint a külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert
Mindenki Dzsudzsák Balázs bemutatására számított.. DE...
Tesco: Óriási változás jön
Teszt nélkül is fertőzöttnek minősíthet a háziorvos
Újból üzembe helyezik a katonai szűrősátrakat
Döntenünk kell Kína és az USA között
Orbán bejelentette a második hullám legrosszabb forgatókönyvét
Romokban a gazdaság: 363,17 forintba került egy euró
Baj van: leépítés lesz a Budapest Airportnál
Találgatások: hamarosan szavazhat a parlament a hitelfizetési moratórium meghosszabbításáról
Orbán: A kormány ellen harcolni káros és erkölcstelen
Rétvári Bence államtitkár elárulta, hogy kevés tesztet végeznek
Még mindig büntetőeljárás folyik ellene, de újra a fideszes Mondok József lett Izsák polgármestere
Jönnek a kemény büntetések: Íme a mától érvényes új maszkszabályok
Orbán úgy emlékszik, hogy már 2010-ben is Soros ellen harcolt
A bírósághoz fordul az SZFE
Óriási bajban vannak a budapesti vendéglátóhelyek: Elbocsátásokon és bezáráson gondolkodnak
Orbán: Nagy ütközet vár ránk 2022-ben, készüljetek
Megrázó kép: Teljes útzár a 74-esen történt halálos baleset miatt
Novák: Olyan otthonteremtési program jön, amelyhez hasonló még nem volt Magyarország történetében
Ártatlannak vallja magát a nevelt lányáról készült felvételekkel meggyanúsított volt fideszes politikus
Valami történik: Lekapcsolták az internetet Minszkben
Benzinkútnak hajtott egy nő Eperjesen
Orbán: 2022 tavaszán választás lesz. Addig védekezés lesz
Fejdísszel a fején temetik el a Szegeden elgázolt kislányt
Nyilatkozott a Blikknek a tiltott felvétellel gyanúsított politikus
Hétszázezres számlával sokkolta a díjbeszedő a magyar asszonyt
Orbán Viktor: segítsék a lányokat, hogy derék és tiszteletre méltó asszonyok legyenek
Orbán Viktor: Lesznek meleg pillanatok
Szijjártó szerint Boris Johnson a barátja, DE.....
Nem bírják a mentők a rengeteg tesztelést - lép a kormány