Budapest     2021-05-14   Csatlakozz hozzánk facebookon
Akit vasárnap beoltanak, hogy lesz hétfőre védett? - nekiestek Orbánnak a parlamentben 
A járványkezelésről, az iskolai nyitásról, a kínai Fudan Egyetem tervezett budapesti campusáról esett a legtöbb szó a parlament aktuális ülésének negyedik, befejező napján.

Az alaphangot Csányi Tamás (Jobbik) adta meg az általános iskolák április 19-re tervezett nyitásával kapcsolatos felszólalásában. Mondani sem kell, az ellenzéki képviselő korainak tartja a kormány döntését.

- Én nem vagyok virológus, de Gulyás Gergely sem az, ezért lássuk, mit mondanak maguk az érintette: a Magyar Orvosi Kamara, a Pedagógusok Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, az ADOM diákmozgalom sem tartja az iskolanyitást jó ötletnek - sorolta Csányi.

A jobbikos politikus amiatt is értetlenkedett, hogy Orbán Viktor 2,5 milliós beoltottsági számhoz ragaszkodott a nyitást illetően, noha Kásler Miklós azt nyilatkozta korábban, hogy 4 millió oltás után lehet csak majd enyhíteni a korlátozásokon.

- Nem tartják elhamarkodottnak az április 19-i iskolai nyitást? Vállalják-e majd a felelősséget az esetleges megbetegedésekért? - szegezte a kormánynak a kérdéseket Csányi Tamás.

A képviselőnek Rétvári Bence (KDNP), az EMMI államtitkára válaszolt.

- Azért a 2,5 milliós számot határoztunk meg, mert a legfontosabb számunkra az volt, hogy a legnagyobb kockázatnak kitett idős állampolgárok be legyenek oltva. A pedagógus szakszervezetek kérték az oktatásban részt vevők soron kívüli beoltását, ezt lehetővé is tettük - mondta válasza érdemi részében az államtitkár.

Tordai Bence (Párbeszéd) is az iskolanyitás kapcsán fogalmazott meg kérdéseket annak tükrében, hogy a halálozási adatok a legrosszabbak közé tartoznak az egész világon.

- Lazításba kezdenek, miközben az egy főre jutó halálozások számában világelsők vagyunk. Hiába oltottak be tanárokat, ők még nem szereztek védettséget. Egy mai hír szerint egészen vasárnapig oltani fogják a pedagógusokat. Kérdezem én, akit vasárnap beoltanak, hogyan lesz hétfőre védett? Nem védettek a tanárok, nem védettek a diákok, nem védettek a szüleik sem - mondta.

Rétvári Bence államtitkár válaszában egyáltalán nem tért ki a halálozási adatokra, hanem az oltásról kezdett beszélni, majd Tordai Bencét is megvádolta oltásellenességgel.

- Az oltás életet ment. Az oltás az a járványügyi lépés, amivel elhárítható a veszély. Ön beadatta magának a Szputnyik oltást, de a saját nyilatkozataiban arról győzködte, hogy ne adassák be maguknak az orosz oltást. Ez a legnagyobb felelőtlenség, amit egy politikus tehet - mondta Rétvári.

Varga Zoltán (DK) azt kérdezte Rétvári Bencétől: hány idős ember halt meg a magyar kórházakban, amiatt, hogy nem jutott nekik elegendő ellátás.

- Néhány héttel ezelőtt, amikor már 5 percenként halt meg egy magyar, Orbán Viktor cinikusan azt mondta, az egészségügy meg sem rezdült - kezdte Varga. - A jobb túlélési esély miatt sok helyen a fiatalabb betegeket kellett előnyben részesíteni az idősebbek helyett, ha nem volt elég orvos a lélegeztetőgépekre. Ez a normális? Ez rendben van? Árulja el, hány idős ember halt meg amiatt, hogy nem jutott neki lélegeztetőgépes ellátás?

Rétvári Bence államtitkár válaszában azt mondta, mindenki részesülhetett a megfelelő kórházi ellátásban, akinek szüksége volt rá.

- Önök korábban azt mondták, hogy túl sok lélegeztetőgépet vett a kormány, most megint azt mondják, túl kevés van. Sok más országgal szemben nálunk van elég lélegeztetőgép, kiképzett orvos, ápoló. Ezzel szemben önök akadályozták a védekezést, és kampányoltak az oltás ellen, Ön személy szerint is. Gratulálok ehhez - válaszolt a DK-s képviselőnek.

Varga László (MSZP) az azonnali kérdések órájában Dr. Bélteczki Jánosnak, az ózdi kórház főigazgatójának esetét kérte számon a kormányon.

- A főigazgató szó szerint azt nyilatkozta a helyi tévének: „Rettenetes a vírushelyzet, azokat a felvételeket tessék szíves elképzelni, amiket az olaszországi helyzet kapcsán láttunk”. Azóta további 76 ezerrel nőtt az aktív fertőzöttek száma, az EMMI mégis hazugságnak nevezte ezt a nyilatkozatot. Dr. Bélteczki János nyilatkozata segélykiáltás volt. Honnan veszik a bátorságot, hogy lehazugozzanak egy köztiszteletben álló kórházigazgatót? - rótta föl Rétvári Bencének.

Rétvári Bence először is a szóban forgó interjú keletkezésének körülményeiről fogalmazott meg állításokat:

- Bement egy stáb, forgattak egy interjút a főigazgató szobájában, abból egy szó sem került be az interjúba. Később a folyosón újra megszólaltatták, abból ragadtak ki részleteket - állította Rétvári. Hozzátette: a minisztérium meggyőződött, hogy minden beteget el tudtak látni Ózdon, a betegek ellátása megfelelő volt, a kórház külső személyzeti segítséget nem kért.

Viszonválaszában Varga László elmondta:

- Láttam ezt a videót, egy szobában nyilatkozott a főigazgató úr, Ön pedig megkerülte a választ. Magyarországon volt a negyedik legtöbb halálos áldozat lakosságarányosan a járvány kitörése óta. Viseljék ezért a felelősséget!

Rétvári Bence ismételt válaszában a keleti vakcinák beszerzéséről szóló döntést méltatta, és oltásellenességgel vádolta meg az ellenzéket és személy szerint Varga Lászlót.

Említést érdemel még Arató Gergely (DK) felszólalása a kínai Fudan Egyetemmel kapcsolatban.

- A kormány egy értékes telket, tetemes mennyiségű közpénzt, hatalmas kölcsönfedezetet ajánlott Kínának, hogy idehozza a Fudan Egyetemet. Ez a tervezett budapesti diákváros ötletét is meghiúsítja - kezdte Arató. - Önöknek nem kellett a CEU, Orbán ki is mondta, hogy miért: mert a nyílt társadalom eszméjét nem tudják elfogadni. Mi az tehát, amit el tudnak fogadni? A kínai kommunista párt marxizmus-leninizmus eszméire nevelő egyetemét, amint az a Fudan alapító okiratában is szerepel - világított rá a Demokratikus Koalíció politikusa.

A kormány nevében Schanda Tamás államtitkár nagy lendülettel válaszolt:

- Ön kommunistázik a magyar parlamentben? A kommunista utódpárt utódpártjából? Ne szórakozzunk már egymással! – kezdte Schanda. – Önök ott ártottak a magyar felsőoktatásnak ahol tudtak, Ön is személyesen dolgozott a felsőoktatás szétverésén. Most minket hibáztat, amiért a világ 34. legjobb egyeteme ide akar jönni? A Soros-egyetemre ugyanazok a törvények vonatkoznak, csak be kellene azokat tartani - zárta szavait Schanda Tamás.
Forrás: blikk
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
Orbán döntött: Inkább nem kérte a magyar kormány az egyetemeknek ígért 1200 milliárd forintot Brüsszelből
Orbán eddigi legnagyobb dobása: Gazdasági tevékenységet is végezhetnének a pártalapítványok
Gulyás elégedett: Magyarország másfél-két hónapos előnyben van
Mivel nemcsak nyugati, hanem keleti vakcinákkal is oltanak, Magyarország másfél-két hónapos előnyben van a többi európai országhoz képest - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökség...
  
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
A férfinak nem voltak komolyabb tünetei, de egy napig kórházban tartották. Egy adag helyett tévedésből hat adagot adtak be a Pfizer vakcinájából egy szombathelyi férfinak – írta meg k...
  
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
A férfinak nem voltak komolyabb tünetei, de egy napig kórházban tartották. Egy adag helyett tévedésből hat adagot adtak be a Pfizer vakcinájából egy szombathelyi férfinak – írta meg k...
  
Szijjártó: Nem látom okát annak, hogy miért ne utazhatnának szabadon a már beoltottak
Közép-Európának élen kell járnia a koronavírus elleni oltásokról kiadott igazolások elfogadásában - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a ...
  
Horror: Ápolónőt szúrt meg egy beteg egy miskolci kórházban
Az áldozatot azonnal meg kellett műteni. Vérfagyasztó jelenetek játszódtak le egy miskolci kórházban, ahol egy kezelés miatt a kórházban fekvő 69 éves asszony 2021. május 13-án 14 ór...
  
Kék lámpával, szirénázva vezették fel Dér Henit a rendőrök mert megindult a szülés
Hatalmas a boldogság Dér Heniéknél! Az énekesnő világra hozta az első gyermekét. A Blikk is beszámolt róla, hogy csütörtökön reggel 10 órakor a VIII. kerületben egy férfi ment oda ...
  
Őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki szerint minden beoltott meghalt egy faluban
Csütörtökön is megtartotta szokásos online sajtótájékoztatóját az operatív törzs, miután Gulyás Gergely bejelentette, hogy a mostani számítások szerint a pünkösd utáni héten éri ...
  
Az autósok egy emberként kapnak a szívükhöz ezután: rekordot dönthet a benzinár
A magyarországi üzemanyagárak 2 hónapon belül megdönthetik a kilenc évvel ezelőtti rekordot. Szerdán ismét drágult a gázolaj ára két forinttal, míg a múlt héten 7-7 forinttal drágu...
  
Érdekes: nem akármilyen pilóta hozta haza Szijjártó Pétert
Noha viharok és frontok nehezítették az útját annak a repülőgépnek, amellyel Szijjártó Péter ma délután Észak-Macedóniából hazautazott, a külgazdasági és külügyminiszter nem agg...
  
Németh Szilárd a nép gyermeke - főzőtudományával kápráztatja el a magyarokat
Vajon mit akarnak elérni a képviselők a konyhapolitizálással? Kitört a kajacsata a politikusaink között! A fideszes Németh Szilárd eddig is egyértelműsítette, hogy nem a reformkonyha ha...
  
Infarktust kapott Fásy Ádám, meg kellett műteni
Fásy magától talán el sem megy az orvoshoz, felesége beszélte rá . Drámai napokon van túl Fásy Ádám és családja: a népszerű műsorvezető szívét a múlt hét végén azonnal műte...
  
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
A NAV-nál kötött ki Hadházy Ákos feljelentése, akik költségvetési csalást ugyan nem találtak, de hűtlen kezelést igen. Hűtlen kezelés, illetve hanyag kezelés gyanúja merült fel a ta...
  
Végre elindult: a magyar kormány az üzbég innovatív vállalkozásokat is támogatja
Mostantól nem marad kiaknázatlanul a két türk nemzet közötti innovatív potenciál, miután a magyar kormány a szerda esti döntésével útjára indította a Magyar–Üzbég Startup Programot...
  
Orbán döntött: Inkább nem kérte a magyar kormány az egyetemeknek ígért 1200 milliárd forintot Brüsszelből
A magyar kormány szerdán beadta az Európai Bizottsághoz az EU-s helyreállítási alap magyar felhasználási tervét, eszerint csak a 2500 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatásr...
  
Orbán eddigi legnagyobb dobása: Gazdasági tevékenységet is végezhetnének a pártalapítványok
Ha az Országgyűlés megszavazza, a törvénymódosítás néhány hét múlva már hatályba is lép. Törvénnyel garantálná a kormány, hogy a pártalapítványok kiegészítő jelleggel gazda...
  
101 szlovákiai templom újul meg magyar támogatásból
Még a nagyhét folyamán jelentette be a magyar kormány, hogy 1800 templomot újítanak fel szerte a Kárpát-medencében. Szlovákia 96, többségében magyarlakta településein ez 101 templomot ...
  
Szégyen rekord: Trumpot is lenyomta Szájer csatornás menekülős híre
Kis magyar világhír című rovatunkban hadd osszunk meg olvasóinkkal egy jelentős magyar rekordot így szerda kora délután: tegnap óta egy Brüsszelben „házibulizó”, azóta lemondott...
  
Eldőlt: 400 határon túli templom épül fel jó magyar forintból - köszönjük, hogy Te is hozzájárultál
„A magyar templomfelújítási program révén egyúttal városok, térségek is megújulnak, így ezek a beruházások hozzájárulnak a gazdaság újraindításához” - mondta Soltész Miklós,...
  
A következő kormánynak nem sok köze lesz a paksi bővítéshez ha ez sikerül
Teljesen átalakítaná a paksi bővítés felügyeletét az a módosítócsomag, amit kedd éjjel nyújtott be a kormány a parlamentnek. A javaslat lényege, hogy az Országos Atomenergia Hivatal 20...
  
Vitray botrány: hiába okozott balesetet, mégsem veszik el a jogsiját
Pénzbüntetést kapott a karambolt követően, de jogosítványát megtarthatta. Budapest — Nagy kő esett le a szívéről: tovább vezethet Vitray Tamás. A 88 éves legendás tévés még febr...
  
A legsikeresebb magyar - Mészáros Lőrinc is megkapta az NB I ezüstérmét
Ezüst színű pólóban ünnepelte egy kis, mindössze 1800 lelkes Fejér megyei település csapata, hogy történelme legjobb eredményét elérve második lett a nagyok között az NB I-ben. Csa...
  
4,7 milliárd forintos veszteség - bajban Vajna Timi öröksége?
4,7 milliárd forintos vesztesége volt az AV Perfect Kft-nek - írja az 24.hu. Ez az a cég, amelybe Andy Vajna csoportosította az özvegyének szánt 123 millió dolláros örökséget. Ez részvé...
  
Jön az egységes európai oltási igazolvány - lassan már szintek is lesznek a védettségben?
Ember legyen a talpán aki tudja mi sül ki ebből a végén. Van már itthon védettségi igazolvány (igazából oltási igazolvány de ebbe ne menjünk bele ) és jön az egységes uniós igazolvá...
  
A bal oldal a vírus oldalára állt Menczer Tamás szerint - az elmúlt 30 év legembertelenebb és legaljasabb politikai akciója
A magyar baloldal az oltásellenességet választotta és ezzel a koronavírus oldalára állt - nyilatkozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetköz...
  
Fidesz közlemény szerint a bal oldal az összeomlás szélére sodorta az egészségügyet
Ahogy megszokhattuk politikai golyószorongatás megy mindkét oldalon. A ring egyik sarkában a "moslékkoalíció" (ahogy utal rá sokszor a kormányrpárt,) a ring másik sarkába...
  
A magyaroknak állítólag most elég nagy tartalékaik vannak
A forint romokban, az árak felfelé kúsznak, a munkahely ma már annyira sem biztos mint pár éve volt és mindez lehetne akár negatív is, de a statisztika szerint egész jól állnak a magyar cs...
  
Összetartásból egyes: jött egy kommentelő és kiröhögött mindenkit akinek nincs oltási igazolványa
Nem volt egyszerű de sikerült egymásnak ugrasztani a magyarokat. (vagy lehet, hogy túl egyszerű volt??) Adott a vendéglátós aki inkább nem nyitja ki a belső részt csak ne kelljen megkülö...
  
Fürjes oda rúg ahol a legjobban fáj: Orbánnal ellentétben Karácsony nem tud angolul
Orbán Viktor kormányfővel ellentétben Karácsony Gergely főpolgármester nem tud angolul; egy világváros vezetője nem tud szót érteni mással nemzetközi találkozókon, nyelvi nehézségek ...
  
Nacsa Lőrinc szerint a bal oldal eddig támadott, most csendben vannak
Pénteken jóváhagyta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus elleni Sinopharm-vakcinát, amelyet a baloldal hónapokon keresztül támadott - közölte a KDNP frakciószóvivője szo...
  
Irigykedhet ránk Európa: 0,5%-kal csökken az szja jövőre - ez nem megy át egyetlen éjszaka alatt
A gazdaság újraindítását az adópolitikán keresztül is segíti a kormány, erről szól a jövő évi adókönnyítő törvényjavaslat, amely hamarosan az Országgyűlés elé kerül - mondta ...
  
THE HUNGARIAN TIMES Impresszum / Sütik
2021-05-14 Magyarország, Budapest
  The Times
Akit vasárnap beoltanak, hogy lesz hétfőre védett? - nekiestek Orbánnak a parlamentben
A járványkezelésről, az iskolai nyitásról, a kínai Fudan Egyetem tervezett budapesti campusáról esett a legtöbb szó a parlament aktuális ülésének negyedik, befejező napján.

Az alaphangot Csányi Tamás (Jobbik) adta meg az általános iskolák április 19-re tervezett nyitásával kapcsolatos felszólalásában. Mondani sem kell, az ellenzéki képviselő korainak tartja a kormány döntését.

- Én nem vagyok virológus, de Gulyás Gergely sem az, ezért lássuk, mit mondanak maguk az érintette: a Magyar Orvosi Kamara, a Pedagógusok Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, az ADOM diákmozgalom sem tartja az iskolanyitást jó ötletnek - sorolta Csányi.

A jobbikos politikus amiatt is értetlenkedett, hogy Orbán Viktor 2,5 milliós beoltottsági számhoz ragaszkodott a nyitást illetően, noha Kásler Miklós azt nyilatkozta korábban, hogy 4 millió oltás után lehet csak majd enyhíteni a korlátozásokon.

- Nem tartják elhamarkodottnak az április 19-i iskolai nyitást? Vállalják-e majd a felelősséget az esetleges megbetegedésekért? - szegezte a kormánynak a kérdéseket Csányi Tamás.

A képviselőnek Rétvári Bence (KDNP), az EMMI államtitkára válaszolt.

- Azért a 2,5 milliós számot határoztunk meg, mert a legfontosabb számunkra az volt, hogy a legnagyobb kockázatnak kitett idős állampolgárok be legyenek oltva. A pedagógus szakszervezetek kérték az oktatásban részt vevők soron kívüli beoltását, ezt lehetővé is tettük - mondta válasza érdemi részében az államtitkár.

Tordai Bence (Párbeszéd) is az iskolanyitás kapcsán fogalmazott meg kérdéseket annak tükrében, hogy a halálozási adatok a legrosszabbak közé tartoznak az egész világon.

- Lazításba kezdenek, miközben az egy főre jutó halálozások számában világelsők vagyunk. Hiába oltottak be tanárokat, ők még nem szereztek védettséget. Egy mai hír szerint egészen vasárnapig oltani fogják a pedagógusokat. Kérdezem én, akit vasárnap beoltanak, hogyan lesz hétfőre védett? Nem védettek a tanárok, nem védettek a diákok, nem védettek a szüleik sem - mondta.

Rétvári Bence államtitkár válaszában egyáltalán nem tért ki a halálozási adatokra, hanem az oltásról kezdett beszélni, majd Tordai Bencét is megvádolta oltásellenességgel.

- Az oltás életet ment. Az oltás az a járványügyi lépés, amivel elhárítható a veszély. Ön beadatta magának a Szputnyik oltást, de a saját nyilatkozataiban arról győzködte, hogy ne adassák be maguknak az orosz oltást. Ez a legnagyobb felelőtlenség, amit egy politikus tehet - mondta Rétvári.

Varga Zoltán (DK) azt kérdezte Rétvári Bencétől: hány idős ember halt meg a magyar kórházakban, amiatt, hogy nem jutott nekik elegendő ellátás.

- Néhány héttel ezelőtt, amikor már 5 percenként halt meg egy magyar, Orbán Viktor cinikusan azt mondta, az egészségügy meg sem rezdült - kezdte Varga. - A jobb túlélési esély miatt sok helyen a fiatalabb betegeket kellett előnyben részesíteni az idősebbek helyett, ha nem volt elég orvos a lélegeztetőgépekre. Ez a normális? Ez rendben van? Árulja el, hány idős ember halt meg amiatt, hogy nem jutott neki lélegeztetőgépes ellátás?

Rétvári Bence államtitkár válaszában azt mondta, mindenki részesülhetett a megfelelő kórházi ellátásban, akinek szüksége volt rá.

- Önök korábban azt mondták, hogy túl sok lélegeztetőgépet vett a kormány, most megint azt mondják, túl kevés van. Sok más országgal szemben nálunk van elég lélegeztetőgép, kiképzett orvos, ápoló. Ezzel szemben önök akadályozták a védekezést, és kampányoltak az oltás ellen, Ön személy szerint is. Gratulálok ehhez - válaszolt a DK-s képviselőnek.

Varga László (MSZP) az azonnali kérdések órájában Dr. Bélteczki Jánosnak, az ózdi kórház főigazgatójának esetét kérte számon a kormányon.

- A főigazgató szó szerint azt nyilatkozta a helyi tévének: „Rettenetes a vírushelyzet, azokat a felvételeket tessék szíves elképzelni, amiket az olaszországi helyzet kapcsán láttunk”. Azóta további 76 ezerrel nőtt az aktív fertőzöttek száma, az EMMI mégis hazugságnak nevezte ezt a nyilatkozatot. Dr. Bélteczki János nyilatkozata segélykiáltás volt. Honnan veszik a bátorságot, hogy lehazugozzanak egy köztiszteletben álló kórházigazgatót? - rótta föl Rétvári Bencének.

Rétvári Bence először is a szóban forgó interjú keletkezésének körülményeiről fogalmazott meg állításokat:

- Bement egy stáb, forgattak egy interjút a főigazgató szobájában, abból egy szó sem került be az interjúba. Később a folyosón újra megszólaltatták, abból ragadtak ki részleteket - állította Rétvári. Hozzátette: a minisztérium meggyőződött, hogy minden beteget el tudtak látni Ózdon, a betegek ellátása megfelelő volt, a kórház külső személyzeti segítséget nem kért.

Viszonválaszában Varga László elmondta:

- Láttam ezt a videót, egy szobában nyilatkozott a főigazgató úr, Ön pedig megkerülte a választ. Magyarországon volt a negyedik legtöbb halálos áldozat lakosságarányosan a járvány kitörése óta. Viseljék ezért a felelősséget!

Rétvári Bence ismételt válaszában a keleti vakcinák beszerzéséről szóló döntést méltatta, és oltásellenességgel vádolta meg az ellenzéket és személy szerint Varga Lászlót.

Említést érdemel még Arató Gergely (DK) felszólalása a kínai Fudan Egyetemmel kapcsolatban.

- A kormány egy értékes telket, tetemes mennyiségű közpénzt, hatalmas kölcsönfedezetet ajánlott Kínának, hogy idehozza a Fudan Egyetemet. Ez a tervezett budapesti diákváros ötletét is meghiúsítja - kezdte Arató. - Önöknek nem kellett a CEU, Orbán ki is mondta, hogy miért: mert a nyílt társadalom eszméjét nem tudják elfogadni. Mi az tehát, amit el tudnak fogadni? A kínai kommunista párt marxizmus-leninizmus eszméire nevelő egyetemét, amint az a Fudan alapító okiratában is szerepel - világított rá a Demokratikus Koalíció politikusa.

A kormány nevében Schanda Tamás államtitkár nagy lendülettel válaszolt:

- Ön kommunistázik a magyar parlamentben? A kommunista utódpárt utódpártjából? Ne szórakozzunk már egymással! – kezdte Schanda. – Önök ott ártottak a magyar felsőoktatásnak ahol tudtak, Ön is személyesen dolgozott a felsőoktatás szétverésén. Most minket hibáztat, amiért a világ 34. legjobb egyeteme ide akar jönni? A Soros-egyetemre ugyanazok a törvények vonatkoznak, csak be kellene azokat tartani - zárta szavait Schanda Tamás.
Forrás: blikk
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
Orbán döntött: Inkább nem kérte a magyar kormány az egyetemeknek ígért 1200 milliárd forintot Brüsszelből
Orbán eddigi legnagyobb dobása: Gazdasági tevékenységet is végezhetnének a pártalapítványok
Szijjártó szerint fontos a határon túli magyar közösségnek erős képviselete
Gulyás elégedett: Magyarország másfél-két hónapos előnyben van
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
Tévedésből hat adag oltást kapott egy szombathelyi férfi
Szijjártó: Nem látom okát annak, hogy miért ne utazhatnának szabadon a már beoltottak
Horror: Ápolónőt szúrt meg egy beteg egy miskolci kórházban
Kék lámpával, szirénázva vezették fel Dér Henit a rendőrök mert megindult a szülés
Őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki szerint minden beoltott meghalt egy faluban
Az autósok egy emberként kapnak a szívükhöz ezután: rekordot dönthet a benzinár
Érdekes: nem akármilyen pilóta hozta haza Szijjártó Pétert
Németh Szilárd a nép gyermeke - főzőtudományával kápráztatja el a magyarokat
Infarktust kapott Fásy Ádám, meg kellett műteni
Már a NAV-nál van 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügye- Hűtlen kezelés gyanúja merült fel
Végre elindult: a magyar kormány az üzbég innovatív vállalkozásokat is támogatja
Orbán döntött: Inkább nem kérte a magyar kormány az egyetemeknek ígért 1200 milliárd forintot Brüsszelből
Orbán eddigi legnagyobb dobása: Gazdasági tevékenységet is végezhetnének a pártalapítványok
101 szlovákiai templom újul meg magyar támogatásból
Szégyen rekord: Trumpot is lenyomta Szájer csatornás menekülős híre
Eldőlt: 400 határon túli templom épül fel jó magyar forintból - köszönjük, hogy Te is hozzájárultál
A következő kormánynak nem sok köze lesz a paksi bővítéshez ha ez sikerül
Vitray botrány: hiába okozott balesetet, mégsem veszik el a jogsiját
A legsikeresebb magyar - Mészáros Lőrinc is megkapta az NB I ezüstérmét
4,7 milliárd forintos veszteség - bajban Vajna Timi öröksége?
Jön az egységes európai oltási igazolvány - lassan már szintek is lesznek a védettségben?
A bal oldal a vírus oldalára állt Menczer Tamás szerint - az elmúlt 30 év legembertelenebb és legaljasabb politikai akciója
Fidesz közlemény szerint a bal oldal az összeomlás szélére sodorta az egészségügyet
A magyaroknak állítólag most elég nagy tartalékaik vannak
Összetartásból egyes: jött egy kommentelő és kiröhögött mindenkit akinek nincs oltási igazolványa
Fürjes oda rúg ahol a legjobban fáj: Orbánnal ellentétben Karácsony nem tud angolul
Nacsa Lőrinc szerint a bal oldal eddig támadott, most csendben vannak
Irigykedhet ránk Európa: 0,5%-kal csökken az szja jövőre - ez nem megy át egyetlen éjszaka alatt
Újra terítéken a szociális temetés: hozzátartózók temethetik el halottaikat, így olcsóbb
Nem akarunk senkit felzaklatni de Alekosz most olyat posztolt amitől szívesen belenéznénk szemmel a kötőtűbe
Az év botránya: Curtis testvére a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja
Orbán máris levelet írt Putyinnak, hogy sajnálja az Oroszországban történt iskolai lövöldözést
Varga Judit elégedett - több millió beoltott magyar, ja és fontos az európai őshonos kisebbségek jogvédelme
Szita Károly szerint a baloldali vezetésű városok több pénzt kaptak, mint a kormánypártiak - higgyünk neki
Szégyen: egy magyar mentős, aki túlságosan szerette a gyerekeket
Varga Judit most nagyon odamondta Brüsszelben: kiállt a rezsicsökkentés mellett - szerinte a magyar kormány mindig nyitott marad a párbeszédre
Kásler szerint az állam mindent megtett, amit az állam megtehetett, mindenki másnak van felelőssége társai iránt
Váltságdíjat kértek amit nem kaptak meg, megöltek egy 43 éves magyar férfit
A Fidesz közleményt adott ki, mert szerintük Gyurcsányék utálják a határon túli magyarokat
Szijjártó elintézte nekünk: jöhetnek a törökök, mehetnek a magyarok